Ahojte..baby ako by ste pochopili ked navrhnete stretnutie pocas rozhovoru( rozhovor bol preruseny kolegom musela som ist prec) a povedala som mu "si dnes doma"?( mal to pochopit tak ze po praci by som sa zastavila nachvilu este pokecat...chvilu rozmyslal a povedal ze akurat o 15musi odist a povedal :"nabuduce"...samozrejme ze uz sa ozyvat nebudem teraz je naozaj na rade on..ale akoby ste to slovo nabuduce chapali?diki
A s kym si volala?
no, niektori ludia pouzivaju slovo "nabuduce, ako- uz nikdy,nechcu to len povedat tak priamo.. ;) uvidis, do kt.kategorie patri on 🙂
Tak po prvé - máloktorý chlap vie čítať medzi riadkami a vie ako ma chápať naše slová ;) a po druhé. Nepíšeš v akom vzťahu ste, takže slovo nabudúce možno naozaj znamená nabudúce, pretože o tretej už mal niečo dohodnuté a nestíhal by sa s tebou stretnúť.
Uz si u nho niekedy bola? Ako dobre sa poznate ked sa k nemu sama pozyvas?
Slovo nabudúce, prípadne čo som zažila: môžme niekedy.....znamená nikdy 🤣
"Nabuduce" moze byt:
- niekedy inokedy, neponahla to
- do toho bordelu fakt nikoho nepustim
- sak si dame vediet a dohodneme sa
- no to urcite, blby napad
- PB a zene poviem co?
...a
Ale to zavisi od toho aky mas s dotycnym vztah.
@loyda no pozname sa pracovne ale bola som uz u neho takto po praci raz na pokec iba na zahrade cize vie ze nemyslim ziadne obyvackove kavy...
Tak potom fakt len nemal čas 🙂 nič by som za tým nehľadala.
@loyda ale ozyvat sa uz nebudem to uz by bolo blbe
Hm, tak to ta nechce. Keby ta chcel chytil by sa toho ze sa chces stretnut a nepustil to slovom "nabuduce"
Prečo sa pozývaš ku nemu? Kecať môžete aj zajtra v práci na káve.
A on ta predtym niekedy niekde pozval alebo dal najavo, ze ma zaujem?
Nabuduce...možno má iné povinnosti.Ako Ti to mal povedať?Aký máš dôvod sa k nemu pozývať?
Nabuduce u muza znamena nikdy a preco sa sama pozyvas? To je cisty trapas
Pockaj sama si sa k nemu pozvala slovami ci je dnes doma, on nemal cas a povedal na buduce a comu na tom neni rozumiet? Stracam sa v tom.