Ako to odfarbím?

jankajamka
6. sep 2016

Dobrý den potrebujem poradiť kupila som si šaty vrch šiat biely a spodok tmavo modrý dali sme ich oprať a zafarbili sa vrch je teraz taký siví prosím poradte mi som stoho neštaštna.Mám namočiť tu zafarbenú.Dakujem za pomoc

ladygina
6. sep 2016

@jankajamka skús ten vrch do sava namočiť, to by malo pomôcť aby sa ti to odfarbilo

luciannka83
6. sep 2016

do sava určite nie, ak ti látka napije viacej sava, tak sa rozpije na modrú časť a si zničíš celé šaty. skús použiť odfarbovač na omylom zafarbenú bielizeň a nabudúce prať šaty v rukách, alebo len na nízkej teplote. 🙂

deltaa
6. sep 2016

mne sa viac pacia tie zafarbene ja by som ich nechala tak

libawet
6. sep 2016

@jankajamka načo odfarbovať? Aj takto sú pekné, veď to ide k sebe.

senan
6. sep 2016

su pekne aj zafarbene ako napisali aj baby..mne sa tiez pacia aj takto, takze ak ti to nepojde odfarbit tak hlavu hore a kludne ich mozes aj taketo nosit🙂

balaskovae
6. sep 2016

@jankajamka spravila si chybu ze si taketo saty dala oprato do pracky alebo si mala nastavit len program na rucne pranie a tym padom by sa ti nezafarbili..skus pouzit ten odfarbovac na bielizen alebo opatrne namocit do sava

jankajamka
autor
6. sep 2016

no mama ich dala preprať na malú teplotu a na zadnej strane su drobne flaky skoro ich nevidno no su tam takže asi skusim ten odfarbovač.Počula som že je dobra soda bykarbona čo poviete nanu?

miska333
6. sep 2016

@jankajamka v dm maju take vreckovi na omylom zafarbené. Ludia si to chvália - ja osobne som to ešte neskusala

melynda
6. sep 2016

@jankajamka so sódou by som to neskúšala. Tá nie vždy pôsobí tak akoby sme chceli, čakali ;)