Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či neviete náhodou niekto ako je to teraz na letisku? Keď odlietam z Poľska do Nórska tak na letisku bude stačiť keď budem mať antigenový test v ten deň alebo musím ísť na pcr testy ? Ďakujem vopred za odpovede 🙂
Podmienky urcuju len a len krajiny do ktorych ides. Staci zadat do googlu podmienky vstupu norsko a podmienky transitu polsko a na oficialnej stranke mzv si to pozri.
@lula3108 aj letecká spoločnosť, nestačí iba danú krajinu, ale aj spolocnost
@natalia22221
@maciatkolulu jedina spolocnost ktora si dala takuto podmienku je smartwings, ti vyzaduju pcr aj led krajine staci antigen. Vsetky ostatne a tipujem ze z polska do norska to bude asi wizzair nemaju vlastne podmienky, len vyzaduju to co krajina priletu
@lula3108 v týchto časoch, si myslím, že sa oplatí mrknúť aj na podmienky spoločnosti. Meni sa všetko zo dňa na deň a veľa času to nedá. Môj muž robí na schwechat...
@maciatkolulu jasne ja som tiez za to vsetko si skontrolovat aj dvakrat, ale teda falt nechapem tieto diskusie a nekonecne otazky na MK ked vygooglit to trva asi 5 sekund a hlavne je to istota🤦🏽♀️
@lula3108 to hej... 😂😂😂Najmä keď niekto napíše koninu a slabšia duša to berie ako alfa omega. A oháňať sa niekde, že katrin867 tak napísala, no neviem😂😂😂
Každá krajina má iné podmienky. Treba si naštudovať aktuálne podmienky v krajinách do ktorých ideš, čiže v tvojom prípade Poľsko a Nórsko. A pokiaľ vyžadujú test tak ten stačí a samozrejme sa zaregistrovať cez registračný formulár danej krajiny.
Nebojte všetko som študovala len keď na každej stránke je to iné 🙂 . ďakujem za rady ;) chcela som sa len opýtať to je všetko 🙂
Pozri si podmienky leteckej spolocnosti, oni ich urcuju. Ale s najvacsou pravdepodobnostou pcr.