Ako to funguje so zrušením autoškoly?

vhlbinemyslienok
17. nov 2021

Dobrý deň , chcela by som sa opýtať ako to funguje so zrušením autoškoly? A vrátením peňazí. Na autoškolu chodím od mája , tento týždeň som mala prvý trenažér. Na autoškole to trvá veľmi dlho a okrem toho sú tam všetci zlí. Vždy mi robia veľké stresy a vyhrážajú sa mi , že autoškolu neurobím .Hodiny mi vôbec nedávajú pretože na nich je to o 15:00 veľmi neskoro a ja skôr nemôžem. Majiteľ je rovno aj inštruktor a nie je vôbec usmerný v žiadnom smere. Autoškoly sú v súčastnosti veľmi drahé a ja sa obávam, že to vyjde veľmi draho a naozaj ho nakoniec ani neurobím . V meste som si našla autoškolu, v ktorej to ide veľmi rýchlo a všetci sú spokojní. Chcem Vás poprosiť o radu ako postupovať poprípade , či sa mám na čo odvolať.

bimbambom
17. nov 2021

@vhlbinemyslienok myslím , že peniaze ti nevrátia . Aj kamoška to mala , v polovici skončila , peniaze jej nikto nevrátil

ibrunova
17. nov 2021

Ja by som žiadala písomne o vrátenie, možno si stiahnu niečo za odučené hodiny. Alebo by som hľadala radu v nejakej asociácii autoškôl, sa mi zdá, že také čosi existuje.

nika_val
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
9023336937
16. nov 2023

Dobrý deň prosím vás vie mi niekto poradiť koľko sa čaká na vrátenie peniaze z autoškoly?

ibrunova
16. nov 2023

@9023336937 no asi ako ti povedia v konkrétnej autoškole.