Ahojte dievcence. Buduci rok by som sa mala vydavat predbezne asi zaciatkom mesiaca asi februar. Nemam zo svadbou ziadne skusenosti. S priatelom sme spolu 4 roky a z toho 2 spolu zijeme. Chcem sa spytat ako to funguje v svadobnych salonoch? Som hanbliva a vacsinou ked na mna predavacka vyblafne ci nepotrebujem pomoct cuvnem a uteciem z obchodu.
Saty budem vyberat asi sama. Mozete mi napisat ako to u nich presne funguje? Dakujem
To sa musim objednat? Nestaci tam len tak prist? Ja mam urcitu predstavu lenze vsetci mi tvrdia,ze sa mi to nehodi
@princeznasevera no ja by som so sebou niekoho zobrala, rodinu, kamosky...ak ti predavacka bude tvrdit, ze vo vsetkom vyzeras skvele, tak to moze robit aj kvoli zisku... A vo vacsine salonov sa objednava dopredu, nech sa ti mozu venovat a nenabehne tam 10 neviest skusat saty
Objednat ako kde niekedy staci prist a ked maju volno zoberu ta. Mna sa pytala najprv na cenu ze do kolko eur si chcem saty pozicat a potom som skusala mala som aj pokocnicky takze sme nakoniec vyberali z 3 siat asi z 8 ... urcite si niekoho zober so sebou . Pani ti pomoze aj sa obliecr vsetko. Saty potom budu upravovat na tvoju postavu takze budea eate chodit na skusky
Treba sa objednať. Aby na teba mali čas. Lebo predsa ta predavačka skáče okolo teba nosí ti šaty upravuje pomáha s obliekanim...nemôže jedna naraz robiť dve nevesty...
Poradím ti kľudne sa objednaj do dvoch troch salónov...A na začiatok skúšaj rôzne typy šiat. Rôzne myslím strihovo. A keď si nájdeš strih v ktorom sa cítiš pekná a pohodlne....tak potom z takého typu vyberaj konkrétny model. Ja som napríklad vôbec nechcela také šaty aké som nakoniec na svadbe mala 😂😂😂 predavačka mi ich doniesla ze nech skúsim...A najlepšie aké som kedy mala...
V svadobnych salonoch su vacsinou velmi ochotne predavacky neboj 🙂