Ahojte, dnes idem prvýkrát na masáž ako to funguje? V nejakej miestnosti sa vyzleciem zabalím sa do plachty preveziem na stôl a potom tú plachtu najal vytiahnem spod seba či ako? 😁 mám z toho stres 🤣
ja chodím na masáž chrbta, prídem vyzlečiem sa, nechávam si väčšinou iba nohavičky, v nohaviciach je to nepohodlné, ak vybehnem v niečom na gumičku ,,tepláky,, - tak len stiahnem nižšie, nech môže masírovať aj kríže, ľahnem na lehátko a oddychujem.
Ak som mala celotelovú, tak som bola iba v nohavičkách.
Vacsinou to byva tak, ze sa za plentou vyzlecies, lahnes si na lehatko. Maser sa bud otoci aleby vyjde vedla.
Záleží na akú masáž ideš. Nikdy som sa nevyzliekala do nahá a nedávala na seba plachtu ...na celotelove som bola len v hoteloch/plážach čiže tam som vola v plavkách keď bolo treba roozppa som si vrch, zase keď som sa mala postaviť, alebomotocit tak som si to zapla. Na chrbát chodím tak ze vyzlečiem od pása hore, ľahnem si. Väčšinou masérka chodí až potom. Nohavice sa potiahnu nizsie, čiže bud rozopnut alebo niečo bé zápasu dat co vieš stiahnuť nižšie. Normálne vedľa stola som sa zatiaľ vždy vyzliekla nikde, nikde som nepochodovala ;)
Ahoj, nemáš mať z čoho stres, je si život bez masáže neviem už ani predstaviť. Idem za plentu, vyzlečiem sa do nohavičiek, masérka mi zakryje dekou tie partie ktoré zatiaľ nemasíruje (chodím väčšinou na celoteľové masáže)a relaxujem😉 Masér/masérka ti určite dajú inštrukcie.
Ako to funguje?
Masér mi ukáže, kde bude masírovať, ak majú viac miestností. Uvidíš tam masérsky stôl.
Dám si dolu župan a lahnem si na brucho tvárou do otvoru v masérskom stole.
Pod nohy v časti členkov niekedy dostanem akýsi penový valec, aby neboli napnuté.
A oblečenie?
Nemám na sebe žiadne. V zime dá masér plachtu alebo deku na spodnú časť tela, keď masíruje chrbát.
Zaleži od salona. Ja mam pri lehatku stoličku kde si daju ľudia veci. Prvé sa opytam či su nejake zdravotné problemy. Niekedy klienti povedia že su prvý krat na masazi a nevedia čo a ako tak vysvetlíme . Ak napriklad povie žena že sa hambí tak jej poviem čo a ako a otočim sa a keď je už na lehatku tak mi povie už možme. Všetko sa da ;)
@opica_skorica ani spodné prádlo? 😳
@tanyag a k čomu by mi bolo?
@opica_skorica No neviem.. ja chodím pravidelne na masáže, ale spodné prádlo si nechávam, dokonca podprsenku mi masér rozopne keď už ležím...
@tanyag ja iba nohavičky, podprsenka zbytočne zavadzia.
@tanyag asi si hanblivá.
Ja sa nehanbím a aj si myslím, že som ešte stále mladá pekná žena😃😁😉
@kvetinka75 No hej, veď jasné.. len u nás nie je kabínka, tak sa vyzlečiem do spodného prádla, dám okolo seba veľký uterák, ľahnem, masér rozopne podprsenku, odloží a ide sa na to...po skončení mi dá podprsenku, zapne, ja sa zabalík do uteráka a oblečiem a idem domov
@opica_skorica Nie som...len neviem no...ešte mi nikdy žiaden masér nepovedal, že sa mám úplne vyzliecť a to som ich vystriedala viac, pokiaľ som našla takého, ktorý mi vyhovuje 😁
@tanyag ved ani mne to nik nepovedal😅 je mi to prirodzené takto a nik sa neohradil.
@tanyag ani u nas nie je kabinka. Normalne prejdem lahnem si a hotovo.
Prečo by si sa balil do nejakej plachty? Pokiaľ máš celoletovu masaz, tam sa vyzliekas do spodného prádla. Spodok stačí nechať a lahnes si na brucho, hlavou dole do toho otvoru. Niekedy dávajú maséri aj jednorazové spodné prádlo. Ak máš napríklad len masáž chrbta, môžeš mať aj nohavice. Ale je to nepohodlné, plus masér masíruje od krížov, takže ti môže stiahnuť jemne dole spodné prádlo. Ak ti je chladno, mal by ta prekryť dekou.