Ahojte,chcem sa opytat ako to funguje tu na bazari.Ked odpoviem na niekoho inzerat kam mi pride jeho odpoved.Na mail alebo niekam inam,lebo som pisala na viac inzeratov a zatial nijaka odpoved.
Dakujem
Odpoveď ti príde do Moje nákupy,hore na lište to vidíš,tam ti bude svietiť na červeno počet správ a tam si tiež môžeš pozrieť všetky obchody na ktoré si reagovala 😉
odpoved ti pride tak, ako ti napisali baby, len by som poopravila @xenicka13 maily chodia aj zaregistrovany... pokilal odfajknes policko "Posielať upozornenia na nové odpovede predajcov alebo záujemcov na email ,s ktorym si sa zaregistrovala" ...je to dole pod tabulkou v sekcii Moje nakupy 🙂
dobry den,chcem sa spytat ,ci si mozem dat do popisu inzeratu k veci aj cenu- postovne,nakolko dotycne zaujemkyne najprv klikaju a az potom rozmyslaju,ze vec treba aj poslat a teda zaplatit patricne postovne,dakujem za odpovede,pisem tu.,lebo admini reaguju oneskorene a nerada by som riskovat vymaz inz.
odpoved pride k tomu inzeratu, to, ze ti nedosla odpoved znamena, ze mamicka este neodpisala, na mail chodia odpovede tym, co tu nie su registrovani