Ako to bolo s akciou na hračky v Tescu v decembri?

sssimi
15. mar 2013

Ahojte. Potrebujem poradiť ohladne akcie v Tescu, ktorá prebiehala asi v decembri na nákup hračiek kde Vám mali 1/3 z ceny hračky vrátiť v podobe kupónov na nákupy. Ja som očakávala, že mi prídu cez clubcard, ale samozrejme neprišli. V Tescu žiadna ochota.... Pamätáte si niekto ako to malo prebiehať? Mala som tie kupóny dostať po zaplatení na informáciách? Síce s tým už pravdepodobne nič nespravým, ale ide o dosť peňazí, ktoré by sa mi samozrejme zišli 🙂 (veď komu nie). Tak chcem len vedieť kde som spravila chybu.... Ďakujem

katusskaa
15. mar 2013

ahoj, ano, hned bolo treba ist na informacie a tam to davali. my sme sa pytali pri pokladni, ci sa to automaticky odrata alebo ako. nemas blok? mozno by si este nieco vyriesila.

ankejka
15. mar 2013

U nás dávali hneď vedľa pri takom stolíku poukážky, ktoré platili tuším do konca roka. Tak asi na informáciách si to bolo treba pýtať.

ladytt
15. mar 2013

Ak si dobre pamätám dávali na informáciách taký kupón, zo zľavou, hneď po nákupe. My sme kúpili drevenú vláčikovú dráhu za 10eur a dali nám 3 eurový kupón.

kuka221
15. mar 2013

Tie kupóny sa dávali na informáciách po predložení dokladu o zaplatení. Na tom bločku bolo aj v akej sume ti majú tie kupóny dať. Kupóny sa potom dali použiť pri ďalšom nákupe v tescu na akýkoľvek tovar. Teraz s tým už nespravíš nič. ☹