Ako teraz vybaviť doklady?

veronvh
30. mar 2020

Ahojte prosím Vás keďže je teraz taká situácia aká je úrady atď. majú upravené hodiny. Nedovolala som sa za info.
Neviete náhodou ako sa teraz vybavujú doklady?
Musím si spraviť nový vodičák a OP kvôli zmene priezviska. Či sa nezmenila lehota na vybavenie alebo podobne.
Pôvodne to bolo 7 a 30 dní 🙂
Ďakujem za info 🙂🙂

denden77
30. mar 2020

@veronvh lehota sa nezmenila.. si povinna poziadat o nove do 30 dni od neplatnosti 😊

basska_b
30. mar 2020

@veronvh Ak máš v meste klientske centrum, tuším sa dá objednať na konkrétny čas cez internet. Ale berú aj bez objednania, ak je vážny dôvod že strata, zmena mena a tak

veronvh
autor
30. mar 2020

@denden77 ďakujem

veronvh
autor
30. mar 2020

@basska_b ďakujem

hvolkovamirka
31. mar 2020

@veronvh termin sa veru nezmenil, treba si zistit kedy tam maju otvorene bud na stranke alebo skusat volat. nic ine ti neostava

laladua
31. mar 2020

Daj potom vediet, ci si vybavila. U nas viem, ze ti dohodnu priamo cas, kedy mas prist. To asi preto aby sa im tam nenakopilo velmi vela ludi

veronvh
autor
31. mar 2020

@laladua dnes som sa dovolala na políciu v SC
Vravela mi že zatiaľ mi platia staré doklady vybavujú iba tie doklady, ktorým skončila platnosť. To sa vraj v tejto situácii nevzťahuje na novomanželov a to teda na moju zmenu priezviska. 🙂🙂 Mám sledovať situáciu 🤦🏼‍♀️ čiže do kedy mám čakať som sa žiaľ nedozvedela