Ako stravou a cvičením pribrať cez hrudník?

quest7891
1. júl 2020

Chcela by som sa poradiť, ak ste niektoré riešili tento problém s postavou. Po pôrode som veľa schudla asi 6kg (kojením, pohybom okolo detí, nespaním kvôli bábätku, nepravidelnou chabou stravou) Aktuálne mám 168 cm a asi 56kg, čo nieje taká nízka váha, no postava sa mi nepekne zmenila. Hrudník z ktorého mi po kojení nezostali skoro žiadne prsia začína byť vyrebrovaný nie tak hrozne ako na ilustračnom obrázku, ale už začína byť vidni. Ak zjem aj všetkého možného veľa cez hrudník vidno rebrá ale brucho trčí von a je tukové. Rada by som to nejak skorigovala, nechcem vyzerať vo výstrihu ako kosť a koža, ale myslím, že keď začnem veľa jesť mastné a sladké len aby som pribrala, zostane to len na bruchu. Začala som pravidelne jesť snažím sa zdravšie tiež, nekojím už, tak váha už bude rásť .Zaradila som cviky na spevnenie brucha,lebo bola som chudá ale brucho tukom nafúknuté. Bruško sa teraz pekne formuje aj zadok, ale tie rebrá vo výstrihu vyzerajú hrozne. Ako by som pribrala cez hrudník /prsia? Dá sa to vôbec zmeniť? Ako upraviť stravu? Myslím, že bude nutné pribrať celkovo asi, aby to vyzeralo lepšie, alebo je to aj o držaní tela? Keby viac cvičím, pridám viac bielkovín, postava sa vytvaruje, ale môj problém s hrudníkom to asi nevyrieši? Ďakujem za rady

s_a
1. júl 2020

tak existujú cviky zameraná aj na prsia a hrudník, ale ak máte príležitosť, zašla by som aspoň na pár cvičení za dobrým trénerom a on by vám všetko vysvetlil

ayanamirei
1. júl 2020

@quest7891 mam to uplne rovnake ako na obrazku.. ked sportujem, tak postava super, ale ten hrudnik je proste kostnaty - pomohlo by keby mam prsia, ale to ziadne cvicenie neurobi, len implantaty

marhel
1. júl 2020

Nedá sa na tele korigovať, kde človek priberie a kde nie, proste každý človek má to inak rozložené, tak isto je to s chudnutím, nedá sa cielene chudnúť z nejakej partie, proste každý človek chudne individuálne postupne z celého tela. V tvojom prípade by možno pomohlo nabrať svalovú hmotu, čo na hrudník je asi ťažké nájsť cviky na budovanie svalovej hmoty. Inak pri naberaní svalovej hmoty platí pravidelne zaťažovať danú oblasť (najlepšie zvyšovať váhy - záťaž) a prijímať dostatok bielkovín.
Potom jedine implantáty.