Ahojte🙂,
ako ste oznámili svojim mužom, že ste tehotné? Hľadám nejaké inšpirácie, tak ak by ste sa podelili, bola by som rada. Ďakujem.🙂
Zavolala som mu ,bol v robote
Tiez som mu zavolala,skoro odpadol samozrejme v dobrom slova zmysle😀
Schovala som do komody test a zavolala ho , že sa pokazil šuflík 🙂 . Samozrejme som si ho nahrávala 🤭❤️
Dala som mu taštičku s testom, tehot. knižkou a jedným modrým a ružovým dudlikom
Test mi vyšiel pozitívne dva dni pred dňom otcov, tak som to horko ťažko udržala dovtedy a oznámila mu, že ďalší deň otcov bude už oslavovať ☺️
pri prvom sme cakali obaja nad testom co vyjde, este on mne vlastne oznamil ze su tam dve ciarky. pri druhom som mu ukazala test a asi den mi neveril. myslel si, ze je to test z prveho a ze si strielam . ked uveril povedali sme to synovi a ten nam neveril asi tri dni :D
Poslala som sms - //
Nijako... Bol pri mne, keď som robila test 😅
Dosiel z prace a povedala som mu, ze sa asi zadarilo. MS nebola a vacsinou uz byvala podla mojho odhadu, tak som spravila test kde sa daco zacalo crtat
Môjmu som to oznamovať nemusela. Pozitívny tehotenský test videl skôr ako ja. On to oznámil mne 😃
Zavolala som ho na našu chatu, že nám tečie záchod (akože), nech príde pozrieť. A medzi rečou som mu oznámila, že v zime na dovolenku-medové týždne nebudeme môcť ísť, ako sme chceli, lebo nebudem vtedy doma. Pýtal sa kde budem, tak som mu podala krabičku.
Vraj mu najprv prebleslo hlavou, že kam chcem ísť, keď mám koronu. Potom mu došlo, že budem v pôrodnici 😂
Boli tam baby ponožky a asi 3-4 testy, čo som si robila 2 týždne pred svadbou.
však si všimol že menzes nedošiel - vraj v robote má kalendár kde si to značíí....som skoro umrela keď mi to oznámil ....
Zabalila som do krabice košieľku, papučky a dudlik. Napísala na balík adresu. Povedala som, že mi to poštárka podala. Nechápal asi 5 min.
Zakricala som mu z kupelky, ze teda bude otcom a atb nemozem zobrat - boli sme na svadobnej ceste, schytala som riasu do ucha, dr mi nariadila atb a zdrbala.ma, ze preco som si nespravila test... Druhy si nejako nepamatam a treti sledoval on a oznamil mne
Muž vtedy chodil akurát na týždňovky do čiech sa zaúčať, keď prišiel bol piatok 15.2 a oslavovali sme Valentína... Dala som mu knižku Čo všetko na tebe milujem ktorú som vyplnila a na koniec som nalepila obálku do ktorej som dala papiere, myslel si že som nám kúpila letenky alebo dovolenku ale keď papiere otvoril našiel tam fotku zo sona 😊 celý sa rozklepal a rozplakal od šťastia 😊
Keď som bola druhýkrát tehotná už si dával veľký pozor aby mal prehľad to už sa nedalo ututlať a prekvapiť ho, robila som si ráno test s tým že sme sedeli spolu na gauči keď som ho otočila a bol pozitívny 😊
Ja mám dve deti a nikdy som nič neoznamovala. Keďže žijeme spolu, vie, kedy mám menzes, kedy mešká a čo za tým asi je 😂 takže ani nejak nechápem prečo sa to oznamuje vlastnému mužovi. Oznamovala som to len okoliu.
Dala som odkaz do kinder vajíčka namiesto hračky. 🤣🤣
Povedala som mu nech nachysta fraxiparine 😁
@heidi4 no to nám veru vyšlo pekne, držím prsty nech aj vám 😊 On bol skôr prekvapený, (vedel,že tomu nechávame voľný priebeh, takže šanca tam bola )že sa to podarilo "na šupu" 😄 samozrejme potom prišlo aj to dojatie. Najlepšie bolo, že hneď googlil aký spoľahlivý je digitálny test 😂 a čo znamená to + 2-3
Ahoj, pri prvom oznamil moj muz mne 😅, ocikala som test, nechala som ho v kupelni a bala som sa ist nan pozriet 😂...moj prisiel nadseny a ja som sa v tom momente zrutila 😂...pri druhom sme uz pozerali na vysledok spolu.
Prve tehotenstvo- tyzden som mu vravela, ze som isto tehotna, lebo ma bolia prsia, smrdi mi slanina a nic mi nechuti. Ms prisla, vsetko sa stupnovalo. On siel na 2 dni za bratom, v polke cesty sa mi pokazilo auto, vonku minus 15, ja pozitivny test, ale krvacalo som este viac. Chudak, nevedel, co robit. Prisiel az na druhy den, na pohotovosti po 8 hod uz len skonstatovali, ze biochemicke.
2. pokus, opat tie iste priznaky, pozitivny test, ale ms. To som sa uz len rozplakala a vedel.
3. pokus- pozotivny test, slaba ciarka, neveril, ze je to pravda, ale vykvakal to vsetkym- konecne to vyslo.
Dalsie tehotenstvo ( tyzden pred ms)- laska, boli ma hlava, mam zahu- ty si ma ozaj nabuchal na prvy krat. A mas po snazeni. A tak aj bolo 😀
Ziadne romaticke scenare 😀
Pri prvom som mu to hneď povedala, lebo ja som vracala už 2 dní a nevedeli sme dôvod, už sa začínal báť 😁 menštruácia ešte nemala termín príchodu.
Pri druhom bol už 2 týždne v nemocnici, tak keď som išla od dr už s potvrdeným tehotenstvom, tak som mu povedala, že som v meste a bola som u dr. Toto tehotenstvo bolo nečakané prekvapenie, ale veľmi sme sa tešili obidvaja.