Ahojte, tie, ktore ste kupovali teraz niekedy obliecky Matejovsky, ste s materialom spokojne? Po prani sa nezafarbili alebo inak nezmenili? Potrebujem si kupit nieco kvalitnejsie a nakolko teraz nemozem ist do obchodu a ohmatat si material, tak zbieram info aspon takto :D
Dakujem 🙂
Za mna nic vynimocne. Tiez sa mi rychlo znicili. Zhruba po 2 rokoch, pouzivane na striedacku s inymi, vybledli, nemala som velmi chut uz ich davat.
@lili929 myslim, ze zhorsili kvalitu. Kupovala som od nich davnejsie a tie au ovela lepsie ako teraz posledne kupovane. Ja uz asi iba praktik.
Mám cca 5 rokov striedam malo. Mám sušičku takže ráno hodím prať, poobede obliekam.stale sú pekné
Mam nove aj zdedene stale pekne
@lili929 ja som veľmi spokojná, prvé sme dostali ako svadobný dar(používam doteraz), ďalšie 4 sady som dokupovala pre deti tu na MK a teraz som si objednala s vianočným motívom. Mala som okrem nich ďalšiu sadu drahých obliečok a jedny lacnejšie a Matejovský bavlnené mi vyhovujú najviac. Čo sa týka vyblednutia tak si treba dať pozor a prať, žehliť, sušiť výhradne na rube(jedna sada čo som kúpila z druhej ruky bola bledšia) ja mám zatiaľ farby pekné žiarivé.
za mňa topka v obliečkach, už niekoľko rokov používam iba túto značku, normálna bavlna, opraté farebné veľa krát a vyzerajú furt dobre, tiež som sa obávala či po dvoch opratiach budú mať farbu ale topka, aj rodičom som pod stromček nadelila 🙂
@lili929 ja som s nimi veľmi spokojná, ale je pravda, že som nekupovala teraz. Asi 5 rokov ich mam
mala som detské a aj po veľa praniach vyzerali ako nové, ale či sa im nezhoršila kvalita neviem, dlho som od nich nič nekupovala
@ruzasipova a kupovala si teraz niekedy? Lebo co som nasla fora 5 rokov stare, tam si ich baby chvalili, ale ci neznizili casom kvalitu...
@janula12345 a praktik cca kolko vyjdu? O nich som este nepocula 🙂
@amarilka26 tie teda vyzeraju velmi pekne 🙂
Kvalita je super asi aj neznicitelne,ale sa mi zda,ze trosku vybledli. Podla mna praktik je naj
@lili929 Vianocne su bavlna prane cca 10-12 krat, vyzeraju stale rovnako a tie ruzove mame fakt dlho, su krepove a su neznicitelne
Flanelove sa zozmolkaveli (ale dáko strašne mi to nevadí), damaskove aj bavlnene sú stále krasne. Mam rada značku Matejovsky 🙂
@danielina30 Wau tie vianocne su krasne, ako nove naozaj
A z hladiska zehlenia - krepove to asi vyhravaju, vsak? 😀
@daisylucky oki, idem do bavlnenych, uz som sa rozhodla 😀 dakujem 🙂
@lili929
Jednoznacne, tie sa nezehlia 😂😂 Ale ja nezehlim ziane, nam susicku. Inak ja zboznujem krepove obliecky 😉
Objednala som, zaujala ma reklama a teda sú pekné, síce neboli najlacnejšie, ale sa mi páčia, uvidíme dokedy vydržia pekné 🙂
@lili929 Za mna nie. Strasne nam ich odporucali, ale jedna cela sada (vankus s paplonom) poznatelne vybledol. Takze na manzelskej posteli to nevyzera najlepsie, ked jedna je ina.