Ahoj ako ste spali túto noc?
jak drevo
Ako vždy...🤣
Na chrbte
poležiačky 😂 ale ak sa pýtaš kôli splnu, tak ja som z tých šťastných čo to neriešia
Túto dobre. Včera zle, zobudila som sa na to, že mi je zima. Ako ti táto informácia pomôže? Dialo sa niečo túto noc?
Zaspala som do 20 sekúnd a ráno na 4krat posúvala budík 😂 takze asi dobre … kľudne by som ešte zvládla hodinku dve
Ja teda zle.Je velmi silny Spln mesiaca v znameni kozorozca.Som nevyspana.
Dnes je spln ...tak asi nič moc.
Spln sa ale netýka všetkých... tentokrát silný len pre kozorohov, baran, váhy a rak... zvyšok by to mal zvládať v pohode.
Skvelo, škoda že len do 3:40 🙂
Ako by som to...včera v noci ma naháňalo nejaké papierové strašidlo, dnes som sa topila na nafukovačke v špinavej rieke...toľko moje spanie 🙄 Ale ja mám nočné mory už dlhodobo, ak by niekomu táto informácia pomohla 😅
Hmmmm, jul-august, mesiac v kozorozcovi a mokro.
Toť najvhodnejsi cas trhat a inak likvidovat burinu na zahrade. Pojde za cely rok najlahšie von zo zeme.
Boli ma neskutocne hlava, asi idem na sumatriptan, pretoze citim, ze ide migrena
Málo.
Zaspali sme skoro, spali sme dobre a aj sen prišiel.
@lucia851 aj ja som vahy, niekedy to pocitujem ale to je 3 krat do roka , vcera som zaspala jak drevo
@lucia851 zaspala som o 3:00 čo môj čas spánku je o 21:00 takže teraz som unavená a zlomená 🙃🙃ak nezaspim na čas ako mám cely deň sa necítim vo svojej koži žiaľ zapáčila sami telenovela takže ani neviem ako mi ubehol čas😂
A tiež som váhy
krátko 🙂) ale inak dobre ako vždy
@lilinka126 veď sa ťa ako váhy netýka každý spln
@lucia851 vyborne, ja na spln nereagujem
Spala som zle už druhú noc :( nedá sa mi zaspať aj keď som unavená a keď náhodou zaspím,tak sa budim každú chvíľu
Normalne