Ahojte, mam otazku ako ste odstranili kurie oko na nohe, co vam pomohlo. Dakujem
Kup si duofilm v lekarni. Za 3 tyzdne bolo po nom
@evulienka22 ja som mala sice bradavicu na prste ruky, ale duofilm mi nepomohol....sice sa vzdy zmensila, ale nezmizla...tak po polroku smer kozna a vypalit
To kolodium forte je naozaj vyborne, odporucam...
@ivankagemini dakujem pekne, kupim to.
@evulienka22 snad ti to pomôže, inak keby si to dávam naozaj pravidelne možno by mi to aj rýchlejšie zmizlo. Pekne sa dalo rozoznat ze to islo prec ajdalsie s koreňom ;) neni zacoooo ;)
@evulienka22 prikladanie platku cesnaku
Nam to koldium forte nepomohlo. Stale to vypadlo ale bez korena a narastlo zas.uz som to v podobnej teme pisala... Potom syn dostal kiahne, kupala som ho v hypermangane, kolodium sme uz nepouzivali. Mali sme to ist vypait a den pred terminom mu to dopadlo uplne cele. A nenarastlo zas. Takze neviem ci nahoda alebo ten hypermangan to vysusil.
No mne to tiez par krat odpadlo a iba vrchna vrstva ale davala som dalej kolodium.
Resp.som si toto aj strhavala keď som videla ze uz je to hrubé a sla ta vrchna vrstva (niekedy to bolelo) az kym sa to uplne neodstranilo. Nemala som s tym skusenosti, tak som len cakala a vyslo to 👍 chvalabohu
@evulienka22 ahoj v lekárni si kúp takú vodičku gehwohl a tá mi veľmi pomohla a pozor stačí toho máličko iba slabucko potrieť
@evulienka22, mala som ako dieta, vyrezali mi ho.
@evulienka22 chirurgicky mi ho odstranili a mala som s nim pokoj. Pred tym som vyskusala vsetko mozne a nic nepomohlo.