Ahojte, pripadam si uz divna...nic ma velmi nebavi, rada by som si nasla nieco, pri com by som vedela vypnut a teda aj nieco, aby som vedela trosku travit cas sama, be, partnera, ale zatial sa mi nic take nedari najst...
Sportovy typ velmi nie som, poradte ako ste si nasli vy svoje konicky?
Dakujem
Začala by som tým ci si kreatívna, tam je možnosti vela, skus si dat do googlu koníčky, hobby pre ženy atď.. Je tam veľa tipov niektoré sú naozaj divne ale pohľadaj niečo si vyberieš
spomeň čo ťa bavilo ako dieťa a k tomu sa skús vrátiť
Skusanim. ;) Neznasala som beh,teraz sa z neho tesim... atd.
Nieco som nasla skusanim - trampoliny, ci iny velmi rychly styl, kde sa vyskacem. A nieco prirodzene vyplynulo z toho, co som mala vzdy rada - tanec.
Ahoj, ja som si kupila kurz o tom ako sa ucit cudzi jazyk a velmi ma to chytilo + bolo to na RD popri detoch prijemne rozptylenie + investicia do buducna... dovtedy som bola presvedcena o tom, ze v zivote si nepokecam s rodennym hovoriacim, znalosti som mala len skolske, taky vacny student... No zafungovalo to a "prepadla" som tomu. Dala som anglictinu na komunikatovnu uroven a teraz sa ucim nemcinu (aj z anglickych materialov).
Tak asi len musis vyskusat a casom zistis, ci ta to bavi, alebo budes skusat nieco ine. Vsetky svoje konicky som si nasla este ako ziacka ZS a mam ich tolko, ze na dalsie by som uz cas nemala, takze skusenost v tomto ako dospela nemam, ale asi v tom nebude velky rozdiel.