Baby ja už neviem ako ste sa vy zaťali a chudli :D? Ja som rodila koncom marca je to už teda vyše 9 msiacov a dosť som pribrala aj strie mi ostali :( Ja som rodila v 8 mesiaci a to som dovtedy pribrala skoro 18 kg 🙄 No a doteraz nemám ani zďaleka pôvodnú váhu mám 168 cm pred tehotenstvom som vážila okolo 62kg už to sa mi vtedy zdalo veľa ale teraz mám skoro 70...chcem schudnúť 10 kg ale neviem vážne ako sa dokopať k tomu...malý sa začína stavať vzpiera sa problém ho prebaliť vkuse sa s ním naťahujem lebo mi uteká so zaspávaním problém a keď konečne zaspí som rada a od nervov si dám niečo sladké...samozrejme aj cez sviatky som sa dosť utrhla z reťaze a teraz sa mi ešte horšie začína...som nevyspaná nemám náladu cvičiť ja na to nemám energiu lebo malý sa niekedy zobudí o 2 v noci ako vyspatý stavia sa lozí skáče a je hore aj 2 hodiny som z toho na nervy...ja neviem ako ste sa k tomu vy dokopali...ja by som do leta aspoň tých 5 kg keby dala dole a najviac ma hnevajú ruky a boky :(
@deti95060810 sladené vody nepijem len minerálky a sladkosť no to si dám tak jednu denne
Tiež mi nešli poporodne kila dole, zapojila som sa do fitshaker výzvy, kde cvicis doma podľa videa, upravila stravu a išlo to celkom rýchlo dole. Možno by to bolo pre teba Motivujuce
@nika4495 jedna sladkosť denne je veľa...budeš neskutočne priberať...
Ďakujem a myslíte že môžem pribrať aj z ovocia tiež sú tam cukry
prestaň jesť aspoň sladkosti a piť sladené vody...pre začiatok to bude stačiť...
potom k jari začni behať....