Ako ste rozbehli bazárik?

15. aug 2021

Zdravím, ako ste rozbehli bazarik? Platili ste si to vip? 🙂

catherinah
15. aug 2021

Treba dat dobré ceny a nepotrebujes VIP.

spadnutaslivka
15. aug 2021

ak chceš zarobiť, tak neviem. ak ide len o vyprázdnenie skríň s tým, že sa aspoň niečo málo vráti naspäť, tak fakt odporúčam dať nižšie ceny. Kamoška tak dáva a hovorí, že do 2 dní od nahodenia fotiek sú tie veci rozobrané.

zooeynka
15. aug 2021

Suhlasim s prispevkami vyssie, daj nizke ceny a bude to frcat....

xckaret
15. aug 2021

@spadnutaslivka mozem poprosit kamoskyn nik...koli inspiracii. Mne sa tiez nedari predat.

evkao
15. aug 2021

dobre ceny, a dobre fotky - a pravdivy popis

zuzanka.zuzu
15. aug 2021

dobré ceny, dobre fotky, slušná a rýchla komunikácia... napíšem 3 rovnakým, kto skôr odpíše, u toho kúpim.

autor
15. aug 2021

Možno že som len dávala zatiaľ veci o ktoré nemá nikto záujem, lebo sa mi nikto neozval 😁 ale dakujem za rady 🙂

kikk
15. aug 2021

@zuzanka.zuzu Chcem verit, ze potom aspon zvysnym dvom odpisete, ze dakujete, ale uz nemate zaujem😉🙈

zuzanka.zuzu
15. aug 2021

@kikk ak sa ozve proste len "neskôr" tak áno... ale úplne pravidelne sa mi stáva že sa ani neozve, ozve sa o dva týždne jedným slovom (najlepšie je "hej" alebo "jj" 😎) alebo odpíše "predané" na aktívny inzerát (nechápem ozaj nechápem načo si ich nechávajú a najlepšie že ho vidím aktívny ešte mesiac po našej správe) - rodené obchodníčky 😉

zuzanka.zuzu
15. aug 2021

@kikk a inak aj ja predávam, už roky a dosť veľa, a nechápem čo sú to za modrokoníkové móresy odpisovať "nemám záujem" 😀 fakt že nie 😀 mňa ako predávajúcu nikdy takáto správa nezaujímala. však keď nemá záujem tak neodpíše, ak záujem má tak pokračujeme ďalej v debate.... nie je na tom nič slušné/neslušné, je to biznis.

kikk
15. aug 2021

@zuzanka.zuzu Je obdobie dovoleniek, takže teraz zrejme bude dlhšia doba na spätnú väzbu. Ale úplne chápem Vaše rozhorčenie, za ten čas, čo predávam som od milého tónu v podmienkach prešla pomaly na vojenskí príkazy🙂)))a úplne najtop je, keď niekto si ide rovno bez pozdravu, bez ďakujem, prosím a ani sa neozve. No čo s takým tvorom, echs🙂)

kikk
15. aug 2021

Fotky za jasného svetla, ostré, výhodné ceny, ktoré zodpovedajú stavu predávaného tovaru, presný popis stavu veci, príjemná komunikácia, rýchla spätná väzba, bezproblémové doručenie a zákazníci určite prídu a budú spokojní🙂

Môžem Vám prezradiť malý trik produktovej fotografie....foťte vecičky ožehlené🙂ukáže to krajšie, ako požuvané tričko, čo ste vytiahli z vákuového obalu🙂veľa šťastia a spokojných zákazníkov🙂

basska_b
15. aug 2021

Foto je základ úspechu, lebo keď hľadám medzi takým veľkým množstvom, zaujme foto, kde na prvý pohľad vidím jasn, aká je to farba, rozmer dĺžka-šírka a podobne. Za mňa, niekedy preskočim všetky tie PLUS a PRO a radšej kúpim od nejakej mamičky, ktorá ma neberie ako jednu zo sto zákazníčok, ktoré ma za týždeň, ale je osobnejsia... Ale stane sa niekedy, možno 1:100 nákupov, že nie som spokojná. No beriem, že je to bazár.