Ako spoznať nových ľudí?

15. nov 2022

Caute, chcem sa vas popytat ako si v tychto casoch ludia hladaju kamaratov/ky. Po dlhych koronackych casoch nadisla chvila kedy som sa odhodlala sa zacat socializovat. Problem ale je, ze uplne neviem ako na to :D Zistila som, ze je to este tazsie ako si najst frajera (aspon to sa mi podarilo po 2 rokoch v BA). Zaroven asi treba dodat, ze som celkom hanblivy introvert a este k tomu uz aj nedovercivy. Totizto, dost dlho som sa spamatavala z posledneho sklamania, kedy sa na mna vykaslala moja najblizsia kamoska, s ktorou sme sa poznali pol zivota a tak nejak pokapali aj vztahy zo strednej. Moj aktualny pocet kamaratov je nula celych nula celych nula a zacinam byt z tohto skore dost smutna :((( Aj ked mi nevadi chodit sama do kina, sama na prechadzky, sama na kavu, sama na nakupy, sama na obedy... asi by nebolo odveci to obcas robit aj s niekym inym nez len s frajerom. Kludne by som brala aj kamosa, myslim, ze s chlapmi si rozumiem dokonca aj viac (len by na mna nesmel nic skusat!) alebo by som strasne chcela kamarata geja, ako mala Carrie v sex v meste :D To by bolo vyborne! Len kde ho najst.
moja situacia : v praci v office sa mi velmi nepodarilo rozhodit siete no a moj priatel ma skor starsich kamaratov (kedze je sam starsi), cize ani tymto smerom cesta nevede. Ale bolo by super ak by sme mali nejakych spolocnych kamosov. Help :D mam 24 a potrebujem vyjst zo svojej jaskyne

yamahka
15. nov 2022

Môžeme ísť na nákup, kino, plaváreň.🙂)) Som tiež z Ba ale 30tka ale sa na to necítim:D

beata_k
15. nov 2022

Skus u dobrovolnikov. Najdi si nieco, co ta zaujme. Tam sa isto das do reci 🙂

ivangeline
15. nov 2022

Skus nejake hobby ci kurz...kde budu aj ini ludia. xD A urcite su nejake stranky na FB,ze pod von a pod..

mandzula
15. nov 2022

Ja mam kamosku z fitka, skus to tam.

avicii18
15. nov 2022

Sám do kina som šiel raz a už by som to teda nechcel opakovať. Ja som tiež introvert a preto ma netrápilo keď som mával obdobia samoty. Volal som to "život vo vreci" 🙂 Niekedy to bolo na dlhšie, ale našťastie som mal partiu ktorá ma vždy prijala späť. Mladý človek v kritickom veku proste potrebuje kolektív, či je taký alebo onaký. Kovid skôr zanechal stopy na extrovertoch ako introvertoch, si myslím.

vakaveronika
1. jún 2023

@avicii18 prečo do kina sám už nie?