Ako spoznať kto vlastne som? Chcela by som začať randiť po rozchode lenze mam pocit že stale neviem kto vlastne som, a co viem ponúknuť… Ako sa nájsť a zistiť to?
Ono sa to v priebehu zivota aj meni, nieco viac, nieco menej, ale ja to priebezne zistujem vlastne stale 🙂 Pripadne pride uplne nova situacia a zistim o sebe nieco nove..No ale ako na to - hlavne pozorovanim. Spomen si, ako si sa spravala vo vyznamnych situaciach alebo obdobiach, ako reagujes na ludi v roznych situaciach, co ta vie lahko ranit, vytocit, ale aj potesit. No a potom rozmyslaj, co to o tebe hovori (bez hodnotenia!). Mozes sa spytat aj blizkych ludi, ako ta vidia.
trošku patetické...koľko máš rokov, že si doteraz nezistila, aká vlastne si?
@danica2711 ona má teraz po rozchode.
Mala zrejme niekoho dlho, boli ako celok, a teraz je sama. Možno cíti také emocionálne prázdno.
Keď mala normálneho partnera.
Horšie je keby bola po toxickom vzťahu - cítila by sa ako vyžmykany nikto - dúfam ze sa jej to netýka.
Ze budes zit chvilu sama pre seba. ;)
@arianna25 prave preto sa vlastne hľadám lebo mam take pocity ako ty píšeš - po toxickom vztahu bohužiaľ
treba aby clovek bol iste obdobie sam, treba sa naucit travit cas sam so sebou, naucis sa ovladat myslienky, uzivat si klud aj vsetko a potom pride aj vztah, clovek ktory bude poznat tvoju hodnotu
Ak mas moznost,vycestuj niekde za pracou,do cudziny,do exotiky na par mesiaciv,zistis kto si a nenormalne si vyvetras hlavu.