ake je to mat vztah? ake je to byt zalubeny? Ako to zistim? Ja som raz zalubena asi bola ale neviem ci to bolo "to".
To sa neda opisat, to musis zazit 😊
Keď to príde, spoznáš to❤️
Prva posledna a 95% myslienok medzi nimi patri danej osobe. Svet je krasny, vsetko dokonale.
Ak to aj nepride, nevadi... zalubenie skoro vzdy prejde a vela parov tu kazdodennu realitu nezvladne.
Ked budes chodit 5 cm od podlahy,s hlavou v oblakoch a po rozume ti bude chodit len on,ked prestanes racionalne rozmyslat a vsetko naokolo sa strati...
On,tvojho srdca sampion,bude jedina tvoja vizia...
Urob si test v casopise a podla toho co ti vyjde 🙂
ak to nevies rozlisit, este niesi zalubena.. na to nieje manual.. to zistis intuitivne
robíš samé hlúposti , nad ktorými potom v "normálnom stave" budeš krútiť hlavou.... Samozrejme tie hlúposti sa týkajú vyvolenej osoby....
Jééj to je srandovná otázka 😀 Tak ja som bola tuším zalúbená už v škôlke 😀
Ked zoberies pozicku od nebankovky pre tvojho praveho aby ju on nahadzal do urcite vyherneho automatu, alebo ma tutovku investiciu s kamosom z detstva....a potom splacas roky po tom, co si zistika, co je to zalubenie.
Dobra otazka/otazky..tiez som si ich pred casom kladla...a odpoved som dostala len ked som vsetko sama zazila.. A zistila som,ze vzdy sa vynori kopec dalsich otazok,az som raz sa zacala pytat co vlastne chcem..a jedneho dna som dozrela a vedela si odpovedat a s rokmi vacsinou nepeknych skusenosti hladala lasku "trochu inak" a nasla,,a som stastnata 🙂
Zistíš to.