Baby neviete mam kartu plastovu shell aj v appke extra body na jednej aj an druhej a chcem ich spojit aby boli na jednej karte. Ako to urobit? Na infolinke mimoani povedala, ze ist na stranke do moj leofil zmena a tam je zlucit body samozrejme taka ikinka tam nieje uz som 2x vllala a ta ista opdoved mam tam mrte bodov nechcem aby prepadli dik
@minoslav28 dakujem idem skusit
Tak daj vedieť ako to dopadlo 😇
Az teraz som sa k tomu dostala rakze v appke ani nenacita plasrovu kartu neda sa to to mi povedala vcera na infolinke. A na nete pri moznosti moj progul aj primoroveni telefonu taka moznost nieje iba moj prifil odhlasit a historia transakcii
@minoslav28 takze na obidvoch mi oise technicky problem
Ja som to kedysi spravila tak, ze body z plastovej som minula a pouzivam len kartu v appke. Mne to tiez neslo spojit, vietualna karta mala uplne ine cislo ako plastova. Ale tak to som riesila pred cca 5 rokmi. Minut body na plastovej a nasledne ju vyhodit sa mi zdalo najjedndouchsie
@janocka Musím len súhlasiť to isté by som urobil aj ja. no k téme - Shell má dosť často výpadky a technické problémy tak to pokojne môžeš skúsiť opakovane neskôr…
@janocka ano chapem no teraz sa to uz neda😕
@minoslav28 ok skusim
Ako to myslíš že sa to nedá ?
@minoslav28 na benzinke mi povedali, ze uz nemozem minut body z plastovej karty len ich preniest do appky
To mi príde ako hlúposť, buď máš bodový zostatok pod 100 a teda hodnota menej ako 0.50 e a preto ti to nedovolili alebo mas bodov toľko že ich musíš míňať postupne až sa minú všetky.
@minoslav28 nuz neviem tak
Mi povedali stale aj v app aj na stranke ma nepustimpide technicky problem vraj si mam ziadat novu kartu
Ahoj, táto možnosť tam samozrejme je
WEB
Shell -> Nastavenia -> Môj účet -> Karta Shell ClubSmart -> Pridať vernostnú kartu
Telefón
Ďalej -> Profil -> Môj profil -> Karta Shell ClubSmart -> Pridať vernostnú kartu
Cez telefón ale ich web funguje zvláštne a možnosť " Karta Shell ClubSmart " tam akoby nebola. Vyriešil som to tak že po kliknutí na profil otočím telefón na šírku až potom pokračujem ďalej na Moj profil a následne sa tieto možnosti zobrazia. (Telefón je ale od toho kroku na šírku)
Appka
Viac -> Zobrazenie a úprava profilu -> Karta Shell ClubSmart -> Pridať vernostnú kartu
Ak máš namysli niečo iné rozpíš sa prosím konkrétnejšie.