zakladam novu temu na novy serial.snad sa niekto prida.
zajtra o 13.15 to opakuju.
tesim tesim na urcite paradny vykon eleny podzamskej a maja miezgu...to bude musiet byt dobre 😉
ja sa na to tesim neskutocne od kedy zacali uputavky.V CR islo nieco podobne a pokial to bude iba s polovicky tak dobre tak to bude super
aj ja sa tesim uputavka je perfektna... 🙂 ale uz sa vidim ze budem plakat ako dazd 😢
no berni nieže si domácnosti vytopíme ... ja tiež verím že budem revať ... mne už pri upútavke stísa hrdlo
ja sa teším 😉 vyzerá že ma to zaujme,aspon z upútavky 🙂
hasleerka musime si kupit gumaky 😀 😀 😀
alebo si nachystáme kýble 😀
uputavka vyzera byt super,,,som zvedava a tesim sa 😉
Aj ja sa na to hrozne teším, dovtedy musia byť deti v posteli, chcem si to vychutnať 🙂
vyzera to super som zvedava ci to aj take bude 😉 ..inak tento prvy pribeh je presne ako keby pisany mojou kamoskou ona prezila to iste..tehotenstvo, piaty mesiac ,hrcka na prsniku,dieta,prsnik dole... 😖
ahojte aj ja sa pridavam ,tiez sa na to zvedava 😉
a tiez si myslim,ze to bude nieco podobne ako ten cesky serial 😉
uputavky su super, snad nezabudnem zajtra na tu reprizu lebo teraz chcem ist na kofču
dali iný príbeh 😕 asi to,čo boli upútavky,je najlepšia časť ,tak nás chceli nalákať
vsak aj ja som sa cudovala ze tam nie Podzamska
asi sa pomylili
ja som nevidela len teraz kusok malemu idu zubky
snad zajtra repriza 😉
ale uputavka na tento pribeh bezala ako prva,,,aj ked som cakala tiez ten s tehotnou 😉 ,,,
no co uz hadam na buduce bude ten co sme cakaly🙂ale aj tento je dobry...ja som videla uputavku len na ten stou tehotnou
juj,,,baby tak toto by som nezvladla,,, ☹
ahojte.som nedopozerala aby som pred maly nerevala 😔
tak a je koniec ale poviem vam ani ja by som to nezvladla ved ja revem aj ked ma maly anginu☹
ako sa to skoncilo?dali ho odpojit?
No, tak ja som revalaaaaa!!!! ☹
presne jarula.staci ze kychne a stresujem 😨
ano dali,,,a srdiecko dali tomu Tomaskovi 😔
hej dali a srdiecko islo tomu druheme chlapcovi..
odpojili ho?
dakujem.mam dost ☹ 😔
ja revem hadam pri vsetkom..ja som taka citáčka🙂
Joj jak som plakala.Neviem čo by som ja robila. ☹ ☹ 😢 😢
tak ja určite ... v uputavkách ma ten serial veľmi zaujal, aspoň si mi to teraz pripomenula, určite by som o osmej na to zabudla