Ahojte, prosim, poradte ako smrdi macaci moc? Je to taky kysly zapach? V panelaku nam totiz zacalo kyslo pachnut v toalete. Byvame na prizemi a nedavno susedia nasli par maciek dole v podzemnych garazach. Moze to byt sposobene tym? Zeby sa nejakym zatrakom dostali do stupaciek? Neviem najst inu pricinu tohto kysleho zapachu.
Zn. zufala tehotna zena so silnym cuchom 🤢😩. Dakujem.
Mačací moč smrdí desne, teda kocúr ak označkuje to je strašné. Nevie niekto poradiť čím to prekryť, označkovanie? Celý dom je označkovaný. A savo na fasádu sa bojím dať.
čo moč... ale ho*ná... to je katastrofa.
kľudne tam môžte mať aj našpinené od mačiek... zobrať lopatu a vyhodiť do smetiaka - inak to bude dlho smrdieť...
Kysle to nie je. Mne to pride ako klasicky zachodovy smrad, aky byva na verejnych wc alebo v okoli hlavnej stanice v BA.
@marianarem nie je to klasicky zachodovy smrad.. je to vyslovene kysly zapach.Toaletu mame samozrejme cistu.
@dzulli1980 problem je, ze aj manzel to citi. Nema z navstevy wc sice take utrpenie ako momentalne ja… ale citi to.
Tak to bude z niecoho ineho. Nase cice nic kysle neprodukuju.
@marianarem dakujem pekne za odpoved. Ja nemam vobec skusenost s mackami a kocurmi.
Kyslo to určite nevonia. Je to taký špecifický ostrý zápach keď si kocúr označuje územia. Keď ide o mačací "bežný" môže tak to je taký zachodový puch.
@zalka to fakt toto dovolíš? Zviera vykastrovat a nebude si značkovat a ošťane veci odstrániť
Mačací moč smrdí neskutočne- prenikavo - neuveriteľne dlho ....neznášam, keď sa príde na náš dvor odbaviť nejaký cudzí kocúr 😂😂😂🐱🐱🐱👎👎👎
@lizatko1009 to mám chytať debilnych kocúrov z ulice čo behajú po dvore? Zamysli sa.
Cez deň ich pes zaženie v noci nie, v noci je zavretý. A ak nemáš rozumnu radu čo s tým tak svoje názory si nechaj pre seba.
A ostaté veci odstrániť keď píšem, že na fasádu savo dávať nechcem, tak mám zbúrať dom...aby som odstránila ostatú vec.
Kokos ešte keby tak vieš čítať s porozumením.
@lizatko1009 veď to sú možno cudzie mačky z ulice🙂susedom tak ostal cudzí kocúr ratanove sedenie na terase hnus na to svietilo slnko, keď som prišla hneď som to cítila.Ja cítim vonku aj od psov rohy, kríky.
@zalka vyvapkovat s nejakým prostriedkom a nastriekať vraj existuje sprej proti mačkách pohľadaj na webe
Ak byvate v cinziaku, tak isto nie, do stupacky sa to nema ako dostat a vo wc mise mate vodu, prave kvoli pachu. Hladajte doma vo wc. Nedali ste nejaku novu vonu, kobercek, wc papier s vonou? Alebo kefa na cistenie. Aj odpad v umyvadle moze smrdiet.
@zalka ja to na fasade prelievam vodou s octom, alebo je aj pripravok na neutralizaciu zapachu. Celkom je to ok a fasade to neublizilo.
@mk1111111111 no ja mám obavy skrz to, že cokel je z marmolitu a ocot je kyselina aj keď,riedena... Keď dávaš tak aký pomer? Teraz je to šialené pri pivnici, schody som savom umyla ale i tak zase smrdí. Čiže savo neodpudilo kocúra ďalej značkovat sa mi zdá.
macaci moc smrdi na skapanie...
@dzulli1980 predpokladam ze maju toaletu a davas tam tie granulky ci ako sa to vola, na ktore cikaju a tie obsahuju pohlcovace pachov. Ak ale macka nacika priamo niekde ver mi je to 👽
Mačací moč smrdí ale nie kyslo, neviem ako by si to cítila od susedov a zo stúpačky ako by sa tam ten moč dostal. Predpokladám že keď tie mačky majú doma tak majú pre nich aj mačací záchod.
@deti95060810 čo má vyhodiť do smetiaka?
Počkajte pletete tu 2 rôzne veci. Moc a značkované. Moc nesmrdi tak ako značkované. Značkované je omnoho horsie
@deti95060810 smrad ktorý ani nevie odkiaľ ide má zobrať na lopatu a vyhodiť do smetiaka? Ty čo zas píšeš? Tvoje komentáre tu v diskusiách nemám slov 🙉
@zalka ja to tak odhadom, nalejem asi tak 2 deci octu do 10 litroveho kybla s vodou a pooblievam miesta. Totom vapkou vystriekam. Ale nemame marmolit. Mame omietku bez sokla. Je kvalitna, farba nezisla. Ale pomaha to. Ja savo nemozem, mam tam aj dvierka pre nasu macku a potom by mi tadial nechodila. A octovy pach vyprcha. A cistim to aj kvoli nej, nema rada, ked jej to tam ob....vaju....🤔🤣
@mk1111111111 ďakujem...skúsim i ja čosi lebo je to už neúnosné...
No chúďatá mačky ... mám dvoch kocúrov priamo v byte a nie, ich moč kyslo nesmrdí ... "nevieš nájsť príčinu tohto kyslého zápachu?" ... príčina je jednoduchá - si tehotná ... mne smrdelo všetko ... aj to, čo mi predtým voňalo.