Ako smrdí mačací moč?

22. feb 2024

Ahojte, prosim, poradte ako smrdi macaci moc? Je to taky kysly zapach? V panelaku nam totiz zacalo kyslo pachnut v toalete. Byvame na prizemi a nedavno susedia nasli par maciek dole v podzemnych garazach. Moze to byt sposobene tym? Zeby sa nejakym zatrakom dostali do stupaciek? Neviem najst inu pricinu tohto kysleho zapachu.
Zn. zufala tehotna zena so silnym cuchom 🤢😩. Dakujem.

dzulli1980
22. feb 2024

No chúďatá mačky ... mám dvoch kocúrov priamo v byte a nie, ich moč kyslo nesmrdí ... "nevieš nájsť príčinu tohto kyslého zápachu?" ... príčina je jednoduchá - si tehotná ... mne smrdelo všetko ... aj to, čo mi predtým voňalo.

zalka
22. feb 2024

Mačací moč smrdí desne, teda kocúr ak označkuje to je strašné. Nevie niekto poradiť čím to prekryť, označkovanie? Celý dom je označkovaný. A savo na fasádu sa bojím dať.

deti95060810
22. feb 2024

čo moč... ale ho*ná... to je katastrofa.
kľudne tam môžte mať aj našpinené od mačiek... zobrať lopatu a vyhodiť do smetiaka - inak to bude dlho smrdieť...

marianarem
22. feb 2024

Kysle to nie je. Mne to pride ako klasicky zachodovy smrad, aky byva na verejnych wc alebo v okoli hlavnej stanice v BA.

autor
22. feb 2024

@marianarem nie je to klasicky zachodovy smrad.. je to vyslovene kysly zapach.Toaletu mame samozrejme cistu.

autor
22. feb 2024

@dzulli1980 problem je, ze aj manzel to citi. Nema z navstevy wc sice take utrpenie ako momentalne ja… ale citi to.

marianarem
22. feb 2024

Tak to bude z niecoho ineho. Nase cice nic kysle neprodukuju.

autor
22. feb 2024

@marianarem dakujem pekne za odpoved. Ja nemam vobec skusenost s mackami a kocurmi.

patus_2
23. feb 2024

Kyslo to určite nevonia. Je to taký špecifický ostrý zápach keď si kocúr označuje územia. Keď ide o mačací "bežný" môže tak to je taký zachodový puch.

lizatko1009
23. feb 2024

@zalka to fakt toto dovolíš? Zviera vykastrovat a nebude si značkovat a ošťane veci odstrániť

daniela2202
23. feb 2024

Mačací moč smrdí neskutočne- prenikavo - neuveriteľne dlho ....neznášam, keď sa príde na náš dvor odbaviť nejaký cudzí kocúr 😂😂😂🐱🐱🐱👎👎👎

zalka
23. feb 2024

@lizatko1009 to mám chytať debilnych kocúrov z ulice čo behajú po dvore? Zamysli sa.
Cez deň ich pes zaženie v noci nie, v noci je zavretý. A ak nemáš rozumnu radu čo s tým tak svoje názory si nechaj pre seba.

A ostaté veci odstrániť keď píšem, že na fasádu savo dávať nechcem, tak mám zbúrať dom...aby som odstránila ostatú vec.
Kokos ešte keby tak vieš čítať s porozumením.

luccija
23. feb 2024

@lizatko1009 veď to sú možno cudzie mačky z ulice🙂susedom tak ostal cudzí kocúr ratanove sedenie na terase hnus na to svietilo slnko, keď som prišla hneď som to cítila.Ja cítim vonku aj od psov rohy, kríky.
@zalka vyvapkovat s nejakým prostriedkom a nastriekať vraj existuje sprej proti mačkách pohľadaj na webe

zalka
23. feb 2024

@luccija ďakujem za radu...aspoň niekto číta s porozumením...

mk1111111111
23. feb 2024

Ak byvate v cinziaku, tak isto nie, do stupacky sa to nema ako dostat a vo wc mise mate vodu, prave kvoli pachu. Hladajte doma vo wc. Nedali ste nejaku novu vonu, kobercek, wc papier s vonou? Alebo kefa na cistenie. Aj odpad v umyvadle moze smrdiet.

mk1111111111
23. feb 2024

@zalka ja to na fasade prelievam vodou s octom, alebo je aj pripravok na neutralizaciu zapachu. Celkom je to ok a fasade to neublizilo.

zalka
23. feb 2024

@mk1111111111 no ja mám obavy skrz to, že cokel je z marmolitu a ocot je kyselina aj keď,riedena... Keď dávaš tak aký pomer? Teraz je to šialené pri pivnici, schody som savom umyla ale i tak zase smrdí. Čiže savo neodpudilo kocúra ďalej značkovat sa mi zdá.

cookie29
23. feb 2024

macaci moc smrdi na skapanie...

@dzulli1980 predpokladam ze maju toaletu a davas tam tie granulky ci ako sa to vola, na ktore cikaju a tie obsahuju pohlcovace pachov. Ak ale macka nacika priamo niekde ver mi je to 👽

nika523
23. feb 2024

Mačací moč smrdí ale nie kyslo, neviem ako by si to cítila od susedov a zo stúpačky ako by sa tam ten moč dostal. Predpokladám že keď tie mačky majú doma tak majú pre nich aj mačací záchod.

nika523
23. feb 2024

@deti95060810 čo má vyhodiť do smetiaka?

modrykolibrik
23. feb 2024

Počkajte pletete tu 2 rôzne veci. Moc a značkované. Moc nesmrdi tak ako značkované. Značkované je omnoho horsie

nika523
23. feb 2024

@deti95060810 smrad ktorý ani nevie odkiaľ ide má zobrať na lopatu a vyhodiť do smetiaka? Ty čo zas píšeš? Tvoje komentáre tu v diskusiách nemám slov 🙉

mk1111111111
25. feb 2024

@zalka ja to tak odhadom, nalejem asi tak 2 deci octu do 10 litroveho kybla s vodou a pooblievam miesta. Totom vapkou vystriekam. Ale nemame marmolit. Mame omietku bez sokla. Je kvalitna, farba nezisla. Ale pomaha to. Ja savo nemozem, mam tam aj dvierka pre nasu macku a potom by mi tadial nechodila. A octovy pach vyprcha. A cistim to aj kvoli nej, nema rada, ked jej to tam ob....vaju....🤔🤣

zalka
25. feb 2024

@mk1111111111 ďakujem...skúsim i ja čosi lebo je to už neúnosné...