Ako sledujete zľavy na oblečenie a detskú výbavičku?

petrakucmanova
2. feb 2018

Ahojte baby, chcela by som sa Vás spýtať že ako sledujete zľavy? Máte v tom nejaký systém? Dajte konkrétne tipy ako to robíte lebo ja už vtom mám niekedy taký chaos že až. Ale najviac sa mi zatiaľ osvedčilo si vystvoriť špeciálny email ktorý som si registrovala do všetkých e-shopov kde zvyknem nakupovať + do dvoch portálov kde zverejňujú zľavy a kupóny a tam mi pekne chodia všetky emaily. Nechcela som to mať v súkromnom e-maily lebo niekedy to je aj 50emailov týždenne a to by som mala v tom neporiadok.
+ samozrejme letáky čo nám chodia do schránky ale oblečko väčšinou z internetu objednávam.

lavieenrose
2. feb 2018

ako sledujem ? nesledujem a nemam ani chaos..potrebujem kupim

beky1813
2. feb 2018

Nesledujem, viem, kedy zacinaju vypredaje v obchodoch a to mi staci, nepotrebujem nakupovat len preto, ze su niekde nejake zlavy

simsalabim
2. feb 2018

Hm, no chodia mi maily, rychlo ich prebehnem a ked tam vidim nieco, co sa zide, tak kupim. Napr viem, ze jesenna bunda bola dcere len tak tak, tak som vo vypredajoch sledovala, ci nebude v ponuke prechodna bunda... Ked vidim nieco za super cenu a viem, ze o par mesiacov sa to zide, tiez kupim - teraz mnohe e-shopy vypredavaju nielen zimnu kolekciu, ale aj letnu z minuleho roka., takze som nieco kupila. Ale vedu z toho nerobim....nijako zvlast to nesledujem, tie maily prebehnem a je to. Zas az tak vela, ako pises, mi ich nechodi.

dhlinkova
2. feb 2018

@petrakucmanova Nesledujem, nezaujímajú ma zľavy, keď nechcem nič kúpiť. Oblečenie pre malého kupujem na internete veľmi zriedka, ak aj, tak nejaké plienkové nohavičky, plienky, capačky, alebo niečo čo ma zaujme a v obchode to nenájdem.
Čo kupujem cez net, tak to boli hračky, deka do auta a pod.. Poväčšine si potrebujem oblečenie musím prezrieť v obchode, lebo mi nie je jedno, čo oblečiem malému.
Keď sa rozhodnem niečo kúpiť na internete, tak ma nezaujímajú ceny, kupujem max. cez 2 overené e-shopy a to pravidelne.

deti95060810
2. feb 2018

na nete kupujem menej, skôr uprednostňujem kamenný obchod. dcéra je vyššia na svoj vek - lepšie je keď obl. aj vyskúša.... kupujem skôr kvalitnejšie, nakoľko máme viac dievčat krátko po sebe...

moniika82
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petrakucmanova
autor
11. mar 2019

@moniika82 Monika neviem čo to je za web nevyznám sa v tom ale keď chceš nejaké kupony tak https://voudes.com alebo picodi .com

@deti95060810 kvalitnejšie nájdeš aj na nete. resp čo je na nete je aj v kamennej predajni takže ja v tom rozdiel nevidím.