Vie mi niekto poradiť ako profesionálne skrátiť rifle, aby originálne ukončenie bolo zachované? Diky
presne tak ako pise nguyen 😉 ale fakt pozor na to ci ta nohavica nie je zuzovana...ja som to s jednymi "skorozvonovymi" takto spravila a na tych to bolo vidno....inak fakt super sposob zachovat to povedne origos ukoncenie 😉
aj ja presne takto to robim a super.
dakujem za odpoveď. Ešte sa chcem spýtať, v akom mieste, teda koľko mimimetrov, šijete váš šev nad tým pôvodným oranžovým. Dakujem,
ja asi 5mm az 1cm aby sa mi to potom dalo zazehlit do rovna este nad spodnym svikom, ked si to nasijes takmer na svik tak ti to maloktora zehlika prezehli tak, aby to normalne stalo a nevykrucalo sa to dovonku
ahoooj nguyen prosim Ta vedela by si mi prosim ta pomoct stym skratením nohavic....tak ako si pisala len si to presne neviem predstavit ci by si bola ochotna mi pomoct formou nejaký foto aby som si to vedel viac predstavit ...dakujem som vlado 🙂 moj mail vlado_caban@centrum.sk este raz dakujem
moje amaterske video ako tie rifle skrátiť,dufam,že to pochopíte 😀
https://www.youtube.com/watch?v=aN9R9dPQoAs
neviem ci to budem vediet opisat "pisomne" ale jeany sa skracuju tak ze si nezelanu dlzku podhnes a tam,kde chces aby koncili ich prisijes k spodnemu obsivaniu, urobi sa ti nieco ako tunel vo vnutornej strane nohavice, ten popri sviku vystrihnes, nechaj aspon 1.5 az 2 cm, ale aby to netrcalo z nohavis, latky oddel, aby smerovali od seba a zvnutra svik zazehli. Vysledkom by bali byt normalne jeany s povodnym spodnym svikom a takmer veniditelnym presitim nad nim. Pozor, je dolezite aby nohavica v mieste kde ju chces skratit nebola ovela uzsia ani sirsia lebo nesadne na spodny svik. Posli mi mail do IP ked budem mat cas, nafotim ti teoreticky ten postup 😅