Chcem sa opýtať ako skrátiť alebo zastaviť MS?
Moja trvá 8-10 dní už ju mám 3 dni a potrebujem sa jej zbaviť.. Prosím napíšte mi nejaké rady..
Inak mám 13 a menštruáciu mám už 1 rok 😁
Bez tabletiek to nepôjde. Prečo sa jej potrebuješ "zbaviť"?
@wawinkaa skus citrony. Sestre pomahaju, ked chce skratit menzes. Osobnu skusenost nemam.
Pit citronovu stavu zmiesanu s vodou. Beresove kvapky.
@veronikaszabova Mne to nezabralo v 15 pred dovolenkou :/
čo znamená "potrebujem sa jej zbaviť?" aktuálnu menštruáciu neprerušíš ani nezastavíš. rana sa musí zahojiť.
ak mávaš 8-10 dní, tak z vlastnej skúsenosti odporúčam užívať vitamín C (2 dni pred a počas vo vyššej dávke) alebo ascorutin na podporu zrážania krvi (používa sa aj pri nadmernom krvácaní z nosa napríklad).
@veronikaszabova co sa budem rozpisovat..pozri byvale diskusie...v jednom prispevku ma 14 v dalsom ze 1x dostala v maji a potom 2 mesiace nic...co veta to blud..tu zbytocne nieco radit
@amelia000 Už zas diskusia odveci? 😂 Príjemná nedeľa.
@modrykoniicek no to asi zato ze je nedela. :D
@amelia000
@modrykoniicek
Ja by som tie fake nicky normalne rusila. A zablokovala IP
viem, ze citronovou stavou sa da cyklus oddialit ked sa pije dost skoro ale o tom, ze by mala cyklus skratit som nepocula
@veronikaszabova Mňa by zaujímalo koho fascinuje zakladať také hovadiny.Veď existujú aj zábavnejšie aktivity.
Mňa osobne by nebavilo zakladať diskusie ktoré sa nezakladajú na pravde.
@modrykoniicek nuž bude to asi tým, že niekto musí chodit aj do práce, potom sa obracat doma a nema čas na sprostosti
@korunka1 Asi tak :D
@smejko25 Aby zajtra založila diskusiu.Mám 13 rokov a mali sme pohlavný styk.Myslíte, že môžem byť tehotná? Mama ma zabije 😂🤦
@wawinkaa mas 13 rokov a fakt netusim kvoli comu sa jej chces zbavit? v tvojom veku nie je dobre ju skracovat nejakymi tabletkami, lebo by sa ti cely cyklus mohol uplne rozhadzat a to by bolo este horsie.
Daj sa nabúchať a potom 9mesiacov nebudeš mat keď máš šťastie tak ani potom keď kojis 😂😂😂 inak to nezastavis
....8-10 dni je vela...pretoze mozes byt anemicka....dcere davam zvysene davky vit.C...lekar odporucil Ascorutin ale vravel, ze aj C-ecko mozem skusit
@wawinkaa Dám ti radu.
Choď si o tom niečo prečítať.Máš 13 preboha!! Už jeden rok 😂 Moja ja menštruujem od 11.Ako chceš zastaviť menštruáciu a prečo? Veď tvoje telo ešte ani nevie čo má poriadne robiť.Všetko sa časom upraví samo.