Ako skontrolovať auto?

patkaba
6. okt 2017

Ahojte kočky, idem si kupovať auto, rozišla som sa s priateľom a vždy tieto veci riešil doteraz on, no bohužiaľ, potrebujem "existovať" a bez vlastného auta to ide ťažko. Mám vybratý Mini Cooper - moje vysnívané autíčko 🙂 Samozrejme staršie - a tu je problém. Kupovali ste už niekedy auto sama? Akože žena? Vôbec neviem na čo si dať pozor, ako odhaliť chyby, čo pozrieť detaily atď. Musím auto aj prepísať. Potrebujem k tomu zmluvu od právnika či staćia aj tie zadarmo na internete? Ďakujeeeem veľmi pekne 🙂

pribinak
6. okt 2017

Daj si ho prezrieť v autoservise a urob skúšobnú jazdu

juliankaaa1995
6. okt 2017

Ahoj, riesili sme s dcerou podobny problem, tiez sa do toho vobec nevyzname. Treba si dat na to pozor vopred. My sme mali doporucenu sluzbu, ktora ti skontroluje auto a poradi vsetko ohladom zmluv atd. Nam stacila zmluva od nich a bola podobna ako ta na nete, takze tam velky rozdiel nebude. Pori si www.autoporadca.sk a ak nieco nebudes chapat, bud zavolaj v pondelok im alebo sa opytaj aj tu a ak budem vediet poradit, poradim. Prajem skvely vyber 👍

deti95060810
7. okt 2017

nemáš brata, bratranca, kamaráta, suseda a pod. čo by ti pomohol? Keď prídeš do autobaz. s nejakým chlapom tak sa správať budú troška inak, aj ti pomôže ak nie si techn. typ....
ja mám známeho čo opravuje autá - radšej by som mu zaplatila, nech mi pomôže....

lilyianka
7. okt 2017

@patkaba ja som po rozchode riesila to iste a mne pomahal s vyberom brat...a raz som bola pozerat auto sama a tak ma namotaval predavajuci,ze uz som dost vazne nad tym premyslala...nahodne som potom sla s bratom po meste okolo spominaneho auta a ten len pozrel pidvozok a povedal,ze nikdy,vraj cely hrdzavy...ono zena kukne,pojazdi,zda sa,ze ide dobre a kupi..kdezto chlap popozera take veci co nas nenapadne 👍 takze nie sama ale s niekym....urcite chlap co sa vyzna

juliankaaa1995
7. okt 2017

@deti95060810 bohužiaľ niekto možno nemá.. napr ja som som bola v takej situácii a kamarátov som tým enchcela zatazovat a potom som videla na markize autoporadcu, oni prave toto riesia a riesili aj povod auta, km, exekucie ci na auto nie su atd.. to napriklad kamarat ci brat nevyriesi takto "hlboko".. takze ak nema nikoho je to pre nu najlepsie riesenie ako neriskovat svoje peniaze 🙂

emilia788
7. okt 2017

@juliankaaa1995 My sme tiež kupovali auto s ich pomocou 🙂 Videli sme o nich reportáž na Markíze a popravde sme ani nehľadali či to robí ešte niekto. Všetko prešli, auto sme našťastie vybrali dobré, takže to prebehlo v poriadku. Páka na radenie bola ošúchaná, tak ešte na mieste vedeli zjednať zľavu, takže nás ani tá služba nestáli nič moc. Odporúčam sa ako vyššie písali obrátiť na nich. Prajem veľa šťastných kilometrov.

emilia788
7. okt 2017

S pomocou autoporadca.sk ak by niekomu nebolo z mojej odpovedi jasné 🙂

patkaba
autor
7. okt 2017

Ďakujem babeny. Ako som písala nemám možnosť chlapskej pomoci, takže tento poradca bude pre mňa ideál. Pozerala som a naštudovala to. Oni vedia podľa toho čo píšu dokonca vyjednať zľavu a rovno aj poistiť auto, takže ak ceny poistenia sú rovnaké ako inde, tak to sa hodí tiež. Havarijnú poistku dávať nejdem určite ale povinné poistenie potrebuje každý, takže to áno. Ako to celé prebiehalo Emilia a July? Dávali ste u nich aj poistenie? Ďakujem pekne za rady opäť.

deti95060810
7. okt 2017

práve som, si pozrela ich stránku....však oni sú len na západnom Sk....a ja som sa potešila že pre prípad....😲

emilia788
7. okt 2017

@deti95060810 Mne robili prehliadku auta v Spišskej, čo je východ, takže neviem kde si videla, že robia len západ 🙂 možno nejaká staršia info..

emilia788
7. okt 2017

@patkaba Áno, riešia aj tieto veci, je to súčasť celkovej služby, takže sa nemusíš báť 🙂

deti95060810
7. okt 2017

@emilia788 na ich stránke ....

juliankaaa1995
8. okt 2017

@patkaba Ahoj, áno dávala som u ncih urobit aj poistenie (aj havarijné), mali o niečo lepšie ceny ako priamo v poisťovni, keďže robia tých poistiek milión. Plus to urobili a mne len poslali aby som to online zaplatila a potom mi prišla tá karta z poisťovne domov do schránky 🙂

patkaba
autor
8. okt 2017

Ďakujem pekne, už som s nimi písala mail, v Pondelok všetko vybavím, napíšem aké mám z toho pocity a ako sme dopadli, diiik

patkaba
autor
10. okt 2017

Ahojte kočky, len chcme napísať ako som dopadla. Autíčko bolo našťastie ok, dostanem od nich aj hlásenie, resp. nejaký výpis po kontrole. Všetko prebehlo super, všetko mi vysvetlili a urobili sme u nich aj poistenie. Môžem teda 100% odporučiť autoporadcu, na jednotku 🙂