Ako ste skončili s fajčením? Podarilo sa vám to?
Raz som bola na mega zurke!! Opili sme sa a na druhy deň mi bolo strašne zle... povedala som si a dosť, keď teraz neprestanem tak nikdy!!! A tak som prestala s alkoholom aj cigaretami🤷♀️
@lucia851 zo dna na deň. Snažila som sa najprv prestať postupne, ale to nešlo. Stále som si dopriala cigaretku, dve, tri viac pri nejakej príležitosti ako som mala a bolo to. Najlepšie prestať naraz a hotovo. Prvé 2 dní boli ťažké, potom to už išlo. Ja som práve na tie 2 dní šla na chalupu do lesa , kde je obchod pešo neviem koľko km, takže aj keby som si chcela dat cigaretu, ta cesta do obchodu by ma odradila 😀 nefajčím už asi rok
@lenuska9999 to je super
nekúpiť si už cigarety
@panelacikova dobrý nápad
@lucia851 bude ťa síce trhať zakaždým, keď budeš v potravinách alebo na pumpe apod., ale ak odoláš, potom nebudeš mať do čoho "siahnuť" v kabelke a jednoducho s tým budeš musieť seknúť. ja osobne neuznávam iné ukončenie akejkoľvek závislosti, než s tým proste seknúť a odolať.
poznám aj takých, čo prešli na elektronickú, vraj kvôli nikotínu a že je to "zdravšie", ale výskumy už vraj ukazujú niečo iné a že môžu byť dokonca škodlivejšie. takže do toho by som iste nešla. no a nejaké odvykacie kúry.... no nie. proste ak sama sa neprinútiš prestať, neprestaneš :(
@lucia851 a ešte odolať v práci ísť na pauzu s fajčiarmi/fajčiarkami. lebo ťa raz-druhýkrát ponúknu a si tam, kde si bola predtým.
Musíš si v hlave ujasniť a zdôvodniť, prečo chceš prestať. Moje dôvody boli, kvôli zdraviu v prvom rade, taktiež pokožka skôr starne a samozrejme aj z finančného hľadiska. Navyše mi vadil cigaretový zápach, neznášala som ked mi smrdeli vlasy (mam ich po pás, krásne to všetko natiahli), taktiež veci/oblečenie a neustále som si musela umývať zuby :D Proste som si sama zhnusila tento zlozvyk a prestala som zo dňa na deň. Jasné, že ma okolie "pokúšalo" a ponúkalo, že si mám zapáliť, ale viac som si nedala...Sú tomu dva roky 🙂 Držím palce! 🙂
Ja som otehotnela q hneď prestala . A priatel musel tiež bo mi to smrdelo . Dávame to obaja v pohode. Viac sa mojkame aby sme nemysleli na fajčenie 😁😁😊😊😁😁
Biorezonancia 👌🏿
Povedala som si, ze od zajtra koncim a tak aj bolo.
Po 20 ročnom fajčení zo dňa na deň.Išlo to celkom ľahko,sama som sa čudovala,čakala som,že to bude horšie.Držím palce☺
môjmu svokrovi stačil pobyt v nemocnici - asi týždeň. Bol na prístrojoch. Odvtedy si už nezapálil...