Ahojte, nejaké typy ako skladovať oblecenie ktore je už malé? Ja to dávam do plastových boxov ale rozmyslam či tam treba dať niečo aby tie veci nechytili mole alebo ja neviem pleseň alebo dačo. Keďže to v tom nedycha
zatiaľ toho nemám veľa vyradené, ale čo už je malé mám uskladnené vo vakuovom vreci
Ja som vždy kupovala plienky v krabiciach a tie krabice som potom využívala na skladovanie veci.. čím sú deti staršie tým sa množstvo krabíc znižuje, lebo čo je po treťom už posúvam sestre.. v krabiciach to nikdy nejako nestuchlo, ale samozrejme treba to preprat pred opätovným použitím..
@viestta no ono to je možno aj podľa toho ako dlho tie veci budú uskladnené ono je rozdiel ked niekto odloží kým nemá druhé a rozdiel medzi deťmi ma napr 3 roky ako ked niekto odkladá veci hádam aj 30 rokov.. To už potom väčšina nie je ani moderná ani praktická na pouzitie.. Cize za mňa keď plánuje niekto v blízkej dobe druhé tak odložiť a keď nie tak sa zbaviť...
Vo vakuovych vreckach. Su chranene a zaberu menej miesta. Na vrch fixkou napisem velkost a cca co obsahuje.
Ja mam v normalnych vreciach a nikdy sa veciam nic nestalo po poslednej dcerke som co zostalo darovala starsie deti dedili po sebe
Zimné veci vo vakuovych vreciach,tie vydržia na povale bez napáchnutia a vlhkosti,bežné bavlnené som akurát teraz pokupovala skladacie krabice a dala do šatníka,kde je sucho a teplo.Pre istotu prekladám vonnymi vreckami.Predtym vyprať,do žmykania fuknem trochu dezinfekcie,vyžehliť.Len mám tú výhodu,že vnútri mám kopec miesta.Napr.ak to má niekto rok v pivnici,isto to zvetrá.
Ja co nechcem sa snažím zbaviť a co chcem ešte nechať dávam do vzduchotesnych vriec...