Ako nájsť sebavedomie? Ako si viac veriť?
Som dlhodobo sama, každého muža ktorého spoznám prevalcujem svojou snahou lebo už veľmi túžim po vzťahu a po mužovi. Teóriu aká mam byt ovládam, ale neviem ju aplikovať do života. Prosím poraďte lebo už som zúfalá. Chcem sa zmeniť, chcem byť ženou o ktorú muži bojujú a nie ženou ktorá sa muzom vnucuje
problem je v Tvojom pristupe. Ty sa nemas menit kvoli muzovi. prave naopak. Ty sa potrebujes sustredit sama na seba, zistit kto si a aka si. nikdy nebudes stastna vo vztahu pokial nedokazes byt stastna sama so sebou. tak to proste je, aj ked je to mozno tazke prijat.
@soldi ja toto všetko ovládam, ale ako sa mat rada? Ako mat sebavedomie?
V prípade mužov a ich "ďalekosiahlemu" vnímaniu žien by tomuto mala v prvom rade predchádzať otázka: Ako vyzerám? 🙂
@mladena nevyzeram vôbec zle, prave naopak
Mas na mysli snahu ako taku,ze si aktivna ozyvas sa,nedas mu dychat?
Nevyzeram vôbec zle, práve naopak..... A ty tu píšeš o chýbajúcom sebavedomí, no nič.....
@merlinja co to ma so sebavedomím? Nemyslím si o sebe ze som skrata, ale sú tisícky krajších než ja. Nie som žiadna namyslená fiflena, ale nie som ani ježibaba s bradavicou na nose.
@marca12 áno, presne tak som to myslela. Nenechám.ho bojovať, bombardujem, uhanam a keď sa muz stiahne tak šaliem lebo sa bojím ze sa už viac neozve
Zlý výber partnera máš😉. Nie všetci muži sú lovci . Niektorým také uháňanie vyhovuje a majú tak pocit , že ten vzťah bude rovnocenný a šťavnatý po celú dobu .