Ahojte ako si zvyknete posilňovať čakry? Športom,stravou alebo ako?Aj moja obvodná lekárka vraví,že ak sú čakry oslabené tak aj človek je oslabený
Neverit takymto kravinam a hned budes posilnena :D
Ja zvyknem posilñovat hlavne svoju imunitu, ale aj zdravy rozum
cakry sa posilnuju meditaciou.....
druha vec, ked idem k vystudovanemu lekarovi tak cakam ze mi navrhne liecbu, alebo odporuci vitaminy alebo urobi krvny obraz alebo hocico co sa zaklada na vedeckych metodach mediciny....
mne meditovanie nepomohlo, ani "liecive" kamienky a na tieto veci uz neverim.
takze skor trpis jarnou unavou, potrebujes doplnit vitaminy, mozno horcik, zelezo, ist na prechadzku do prirody a ak to nepomoze tak obvodna ti mala v prvom rade vysetrit krv.
Obvodna lekarka vypustila pri vysetreni zo svojich ust slovo “čakry”? Tak tomu neverim….
@mistymay33 tiez by som neverila, ale moja obvodna najskor pred vysetrenim napravila anjela, aby sme mali stastie....
ale mozno len troll na rozprudenie debaty.
Svoje cakry v tomto pripade najlepsie posilnis zmenou obvodaka.
Nereaguj na hlúpe komentáre 🙏 cakry sú normálna vec ci tomu niekto verí alebo nie. Posilňujú sa meditáciou alebo minerálmi jogou dychovými cvičeniami reiki vizualizáciou afirmaciami..
Čákry -mákry-fuk! A sú posilnené. 😁
@sszuzu8 zial v davnych dobach ludia mali znalosti o energetickom tele a aj o cakrach, ale tie sa vytratili s materialnym sposobom, najma zapadneho zivota a tomuto sa hovori v sucasnej dobe moderny svet, 21. storocie.
V Cine i v tejto dobe existuju nemocnice s tradicnou liecbou a to so zameranim na funkcnost cakier, odblokovanie energetickych drah, vyrovnanie energii, aby ich nebolo malo, alebo mnoho a podobne.
Ano, pri spravnom sposobe autogenneho treningu a meditovani, vie clovek pracovat so svojimi hlavnymi energetickymi centrami - cakrami. Minimalne citi
ich umiestnenie na tele a ich otacanie.
@roja01 cítiť to umiestnenie je inak super. V sakrálnej som cítila raz také horúce klbko asi vyše týždňa bolo to super. Tiež solar sa dá pekne lokalizovať keď sa pozrieš oboma očami na špičku nosa mala by si cítiť taky tlak v oblasti solaru (veľa ľudí ho necíti) a ešte pár minút po. Tomto cvičení ho cítiť aj tretie oko je pekne citeľne na dotyk 😊 ostatné ešte nejako nevnímam co sa polohy týka.
Veru išla by som k takému odborníkovi co sa do toho vyzná len netuším kde taky je
Konstrukcia cloveka je este zlozitejsia.
Prepáč, ale čakry a obvodná mi nejdú dokopy 😀 Ale joga je dobrá na čakry.