Pekný deň prajem.
Dá sa vyriešiť problém. Konto na MK som si dávno aktivovala na e-mail, ktorý už mám zablokovaný z dôvodu nevyužívania a na môj aktuálny e-mail si neviem zmeniť pretože zrejme som si tiež dávno vytvorila účet na MK, ktorý som vôbec aktívne nevyužívala. Terajšie moje konto má hodnotenia, inzeráty... Chcem zmeniť e-mail na môj aktuálny, ale vypisuje mi hlášku "S týmto emailom tu už niekto je. Asi si sa už registrovala. Prihlás sa tu."
Vie mi niekto pomôcť, poradiť? Ďakujem
Skús napísať adminom, správcovi stránky, zrejme to už inak nepôjde. Oni ti ale môžu samozrejme pomôcť.
Aktuálne mám ID mya19 a email xyz@azet.sk. Dokázala som sa teraz prihlásiť na konto MK, ktoré som nikdy nevyužívala, tam som mala ID mya191 a e-mail xyz@gmail.com (toto konto som si teraz zrušila, aby som si mohla e-mail xyz@gmail.com priradiť k aktuálne využívanému kontu mya19. Keď som si dala zmeniť ten e-mail na gmail, no aj tak mi vypisuje hlášku "S týmto emailom tu už niekto je. Asi si sa už registrovala. Prihlás sa tu." Hoc konto je zrušené. Viete mi poradiť kde nájdem kontakt na admina?
@natalienka12 Viem sa niekde dopátrať ku kontaktu na admina? Hľadala som, no všade sú len otázky a odpovede pri rôznych problémoch
@berenika39 Presne takto som to robila, no napriek zrušenému nepoužívanému účtu, si v aktuálnom účte neviem zmeniť e-mail, lebo keď dám uložiť, vyhodí mi hlášku "S týmto emailom tu už niekto je. Asi si sa už registrovala. Prihlás sa tu."
@mya19 Je možné, že jde o technickou chybu, pak poprosím napiš sem, do tohoto vzkazu: https://www.modrykonik.sk/faq/form/?faq=technic...
@berenika39 Ďakujem 🙂 Problém som popísala a odoslala, hádam mi s tým pomôžu 🙂
@somtunovaa kebyže som nemala inzeráty na tomto konte, tak tento zruším, kvôli neaktuálnemu e-mailu a používam to druhé konto so správnym e-mailom... verím, že mi pomôžu, písala som už do formuláru....a že nebude s tým problém 🙂 🙂 🙂 a obnoviť zrušené konto sa dá?
Ahoj čo od teba vyžadujú na to aby si sa prihlásila nedávala si si aj telefonne číslo na overenie účtu?