Ako si vziať PN v zariadení sociálnych služieb?

florianabotosova
20. mar 2020

Ahojte pracujem v zariadení sociálnych služieb čiže so starými ľuďmi. Problém je vtom ze na budúci týždeň sa do zariadenia majú vrátiť dvaja klienti jeden pán ktorý sa prezlieka za ženu ten z nemocnice a pani z priepustkuy. Vstup do zariadenia majú povolený a majú byť 2 týždne v karanténe. Keďže pracujem ako opatrovateľka budem musieť k nim nosiť jedlo a starať sa o nich. Ako poviem zamestnávateľovi ze sa o nich nechcem starať ze radcej idem na pnku? Alebo teda iba ze sa nechcem o nich starať. Nemusia byť nakazený ale zdravie mi je prednesie.

evittam
20. mar 2020

@florianabotosova No normalne ako si to napísala sem. A zdravá ist na PN mozes ťažko. Teda jedine ze lekar si ochotne vymysli diagnozu.

andrea_82
20. mar 2020

A mas nejake indicie, ze by mohli byt nakazeni? Lebo to sa potom mozes bat aj kazdeho cloveka, ktoreho stretnes na ulici. Sice trochu chapem tvoje obavy, ale ked sa budu bat aj doktori, sestricky, predavacky alebo kurieri..., tak sme v keli.

florianabotosova
autor
20. mar 2020

@andrea_82 zatiaľ nie alebo teda som nepočula že by o tom hovorili ale keďže klientka ktorá je na priepustke chodí na návštevy to je jej zvyk ze keď je u rodiny chodí po kamarátkach nie som si až taká istá. No uvidím čo sa z tohto všetkého vyvinie keďže sa za ňu zaručia riaditeľka

princeznasevera
22. máj 2020

@florianabotosova ahoj dali ti tu pnku?

florianabotosova
autor
23. máj 2020

@princeznasevera ahoj nešla som na pnku situácia tam bola celkom fajn ale teraz idem lebo čakám babo