ahoj 🙂
vie mi niekto poradit, kde by som nasla foto pripadne navod na vyrobu torty z roliek toaletneho papiera?
neviem, ci uz je na mna neskora hodina ci co, ale nic som nevygooglila 😅
vdaka!
nedá mi to se nezeptat.. co je náplní takovýho dortu?
😀
a na co je takovej dort? 🙂 Jen se ptám 🙂
to počujem prvý krát, ale pre chápavých a veselo naladených ľudí super dar
chci to
😀 😝
ja len tie prachy co su tam ako aranzma 😀
no já bych využil i ten zbytek .... holt oplínky nenosím, to by se mně hodilo
juj tak to je dobre.Bracho bude mat na narodky 😀
taketo nieco som videla z detskych plienok.to si viem predstavit ako vhodny darcek pri navsteve miminka. ale takuto z toaletneho papiera?? 😒 😒 😒 k comu to chces darovat??
na svadbu asi. 😕
To aj take veci existuju 😀 😀 preco nie, ak ma niekto zmysel pre humor 😉
nobody 😀
tak mne sa tá torta moc nepáči. tie prachy tam mohli naarangovať aj krajšie 😒
a ja som spokoja aj s maslou 😀 😀 😀 😀
no možno je to dobrý nápad, pri dnešných virózach, čo sú všade 😕
nie je to zly napad, ale ja by som s tym asi nikde gratulovat nesla....mozno na navstevu kde maju crevnu vyrozu 😒 . mne sa to tiez nepaci 🤐
recesia vam nic nehovori? 🙂 (nemyslim tu sucasnu ekonomicku 😀 )
joooj, mat vase problemy 😀 A nie je to jedno? Aj keby to chcela darovat svojej babicke na sestdesiatku..... boze, co furt riesite.... Pytala sa na tortu, ci ju niekto videl, ci vie poradit... nepytala sa na nazor, ci ano alebo nie....
🙄 Vypnite kona, dajte si cigu a nerieste tu kraviny....
😅 já bych se bála že mě dotyčný pošle do patřičných míst i s toaleťákem 😅 😀 😀 😀 😀
ale pro někoho kdo má rád recese a pochopíto je to dobrý nápad 😀 😀 😀
ja som prakticky typ cloveka. sladkosti nemam rada, tak by sa mi ten toaletak hodil. no ale via tie prachy to je pravda 😀 😀 😀
zuzi tak já většinou dělám klobásovou kytku, nebo kytku z cigaret či lízátek....dělala jsem už i kytku pro holičku z natáček 😅 takže takový recese u nás vedou a mě se to líbí 😀 😵
zaujimavy napad,ale neviem ci by som ju niekomu darovala 😀
hod nejake fotky pre inspiraciu 😵
mata já jo bráchovi 😀 pač se svojí holkou čekají nečekaně mimi a říkal že se z toho málem poto když mu to řekla 😀 😀 😀 takže mu z toaleťáku a jí z plínek 😀 😀
zuzu buhužel nemám nafoceno 😒 😅
☹
zuzu ale polepším se a až bude mít ta´tka a přítel narozky tak budu fotit 😀
🙂 potom mi posli fotky prosim. dakujem
zuzu určo 😉
slnieckova, nerieš, nikto ju tu za to neodsudzuje 😉 . názov témy je Torta s toaletného papiera. nie Kde nájdem návod na tortu s toaletného papiera. Návod jej už niekto dal, však nech ju robí, možno má niekoho, o kom vie, že mu to urobí radosť. Ale diskutovať sa o tej torte hádam môže, nie?
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8588&user...