Odkedy som na materskej mam pocit že som “zakrpatela” lebo jedine čo ovládam sú rozprávky, hračky, proste veci okolo deti. Preto sa vás chcem spýtať ako si udržujete všeobecný rozhlad? Vzdelávate sa nejako? Odkiaľ čerpate nové informácie poznatky vedomosti? (Okrem školy)
Nejaké tipy na vzdelávacie YouTube kanály, vedomostne sutaze, dokumenty atd čo Vám pomáha udržiavať všeobecný rozhľad?
Citam a pocuvam a obcas aj pozeram..co ma bavi... Nejako si na tom nezakladam. Plus,kamosim sa a rozpravam aj o inom ako detoch. :D :D Mna bavi historia,psychologia,zdravie,aj,rj,pl... atd. :D
Správy. Trolililinku som začala pracovať v pôvodnej firme ( do 20 h mesačne). Počas kočíkovania podcasty - odborné, ale i osobný rozvoj, zdravá strava, deti... Knihy čítam, ale skôr historické, niečo náučné okrajovo. Plus mám celkom mudreho muža a rozprávame sa 😃
Manzel 🙂 Ja sa vacsinou chcem rozpravat o malom a on o tom, co sa deje vonku vo svete, tak sa doplname 🙂 Sme aj kolegovia z prace, takze aj s nou som v nejakom kontakte cez neho. Ale citam trochu aj spravy a na Facebooku moji kamosi vacsinou nezdielaju fotky deti, ale rozne clanky, co ich zaujali.
Keď mám čas pozerám Discovery Chanell, Animal planet, Prima zoom, ČT2 dáva veľa dokumentov. Mám rada historické aj prírodovedné s Davidom Attenborough. A požičiavam si aj knihy z knižnice - rôzne cestopisy, knihy šľachte.
Podcasty - odborné aby som nestratila kontakt s prácou, podcasty SME, Denníka N, Rozhovory ZH. Počúvam počas varenia, upratovania, šoférovania, na prechádzke 🙂