Ako si robíte radosť?

maminkajanka84
14. aug 2015

Ahojte maminy,baby, babule:o)
Chcem sa spytať ,ked máte tu možnosť(trošku financii pre seba)ako si spravite radosť? čo vás poteší?
Kupite si niečo cez net?alebo vyrazite do obchodov?

seahorse27
14. aug 2015

Ano, presne ako pises 🙂 Pri malom sa mi velmi neda vyrazat do obchodov - od jeho narodenia som bola na takom regulernom shoppingu len raz a to uz ma maly 9 mesiacov...tak si obcas urobim radost cez net. Milujem to 😵

bonaqa2013
14. aug 2015

milujem nakupovanie. Samozrejme odviesť sa do mesta autom a najlepšie bez detí. 🙂 🙂 🙂 🙂

vroni
14. aug 2015

Nenavidim nakupovanie!!! akekolvek a cohokolvek od potravin cez oblecenie az po nabytok. Takze ak by to financie dovolili, potesil by ma nejaky externy nakupca, ktory by nakupoval miesto mna. Inak by ma potesil aj dlhsi rozhovor (len tak si poklebetit) s vlastnym muzom bez toho, aby sme boli kazde dve minuty preruseni: "Maminkaaaaa!!! Tatkoooo!!!!!" Kino alebo vecera sa priblizuje k vysnivanemu zazraku.

mirage
14. aug 2015

Tak , ze nam booknem letenky niekam, alebo vikendovy pobyt na Sk, alebo len divadlo ci veceru v dobrej restauracii.

1fifinka1
14. aug 2015

ja si vacsinou kupim kvietok v kvetinaci, resp. Do zahrady... nic drahe. Inak by som z toho nemala radost ale vycitky.