Ako si poradiť s komármi?

zuzzzik81
24. júl 2014

...ake odpudzovače na komáre sa Vám najviac osvedčili???

liz_lemon
24. júl 2014

najlepsie je mat sietky

jajona
24. júl 2014

ahoj. v prvom rade sieťky na okná, to asi pomôže najviac. a deťom do detskej pre istotu dávame do zástrčky biolit (zelený čaj, krásne vonia) alebo raid... zatiaľ spokojnosť 🙂

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jonas17
24. júl 2014

my máme sieťku a aj tak komáre prejdú, neviem, možno z iných izieb, malá stále otvára dvere a nezatvorí. toho roku je komárou veľa. ja každý večer povysávam všetkých, ktorých nájdem, malú natriem čajovníkovým olejom a je to oveľa lepšie..chémiu dozástrčky, či iné spreje-odpudzovače, by som k deťom nedala, a vôbec do spálne...

tova
25. júl 2014

vetrat len rano (so sietkou), poobede a vecer mat okna zatvorene. von pouzivam sprej z citronovej travy a funguje, vonia ako citron, je to prirodne. ked uz komar von tak vone nepomozu odide na ine miesto treba ho zabit alebo vyhnat.

lu
25. júl 2014

vandal, ten je bez vone, ine nam smrdeli/vonali a nedalo sa v miestnosti spať

mk22
25. júl 2014

Môj overený domáci recept..z internetu..biela alpa, klinčeky a kôra citrónu, spolu vyluhovať aspoň 24h, potom naliať do malej plytkej misky, dať na parapetu, alebo skriňu, kľudne večer potrieť nôžky alebo ruky..je to vôňa-smrad, ktorý odpudzuje komárov, u nás sa osvedčil, samozrejme sieťky a zatváranie okien večer..

snehulienka99
25. júl 2014

zapáliť praženú mletú kávu

homola
30. júl 2014

Treba zvýšiť príjem vitamínu B, komáre to nemajú radi. Tiež som počul, že levanduľa a citrón v octovej vode im nevonia 🙂