Ako si očistiť karmu?

10. sep 2023

Ako?
Nikoho som nezabila, nikomu som nezničila život…. a predsa sa mi lepí smola na päty….

denkabemommy
10. sep 2023

Najlepšie očistenie je prijať zodpovednosť za svoj život a nevyhovárať sa na karmu 🙂

0silvia0
10. sep 2023

Prijat tu prilepenu smolu na tvojich patach. Je to tvoja smola, tebe sa prilepila, tak si ju treba odzit. Ked veris na karmu, tak musis vediet, ze co prijmes a odzijes v tomto zivote, nebudes musiet riesit v tom buducom.

jovan236
10. sep 2023

Karma nieje,proste žiješ ako si urobíš.Skús byť v pohode a ku každemu sa chovať skušne a ani nečakať nič za tvoju ochotu.Niekedy sa proste nedarí a trvá to ale ak da zmeňto a nevyhováraj sa na karmu a iné hluposti.

zuzinka888
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
10. sep 2023

Asi treba najskor pochopit, ze karma je len slovo😉

h2
10. sep 2023

Veríš na karmu a pritom píšeš, že si nikomu neublížila. Čiže, ak by aj karma existovala, tak ako by mohla spôsobiť tvoju smolu, keď nikomu nič zlé nerobíš?

martinmmartin
10. sep 2023

Hladas unik zo situacie ked si urobila velke a dolezite zivotne rozhodnutia nie uplne najlepsie a prislo na platenie uctu.
Teraz sa mozes vydat iba dvoma smermi- naozaj sa zamysliet ake rozhodnutia a preco si ich urobila tak ako si ich urobila, pozriet sa na to z odstupom a jasne definovat co budes robit inak- ak sa touti cestou vydas tak klobuk dole lebo vacsina ludi tuto jazdu absolvovat nedokaze.

Druha cesta je nahovorit sama sebe ze to nie ty to karma , osud, horoskop, medzigalakticka konspiracia, Boh, atd moze za to co sa ti deje a nie vlastna neschopnost robit dolezite zivotne volby spravne

tetaandulkova
11. sep 2023

Raz je človek dole, raz hore. Je to krivka, ktorá sprevádza životom všetkých ľudí. To, že si momentálne dole neznamená, že tam budeš navždy 😉

zuwa78
12. sep 2023

Chod na spoved