Ako si niekoho nájsť?

25. nov 2023

Chodim do prace po-pia po praci oddychujem doma, upracem a podobne takze nikde nechodim, cez vikendy tiez velmi nechodim von niesom moc spolocensky typ a hlavne nemam velmi vela kamaratiek s ktorymi by som sla niekde a ked aj ideme tak ku neiktorej domov, ako mam teda niekoho spoznat? Zoznamky sa mi moc nepacia, neviem, da sa tam najst niekoho? na zivot? uz ma nebavi len randenie bez buducnosti…. mala som 3 vztahy ktore nevysli, mam 22 a pride mi ze moj zivot je len praca, a len samota

bluka2
25. nov 2023

Máš 22 a musíš každý den po práci doma oddychovať? Možno zmeniť pracu za niečo menej náročné alebo skontrolovať zdravotný stav, veď toto ti dosť uchádza život medzi prsty a nie kvôli neprítomnosti muža

autor
25. nov 2023

@bluka2 tak doma aj pomaham s upratovanim, alebo cvičim, chodim na nakupy a podobne, kde by som inde mohla chodit?

erikamatusova
25. nov 2023

Dobrý deň. Všetko je to o prioritách. Rozumiem, že človek musí pracovať. Napadla mi jedna vec, čo by pre vás mohla byť riešením. Rozmýšľali ste niekedy nad tým, kde sa stretáva veľa mladých a atraktívnych ľudí, ktorí tiež považujú chodenie vonku a opíjanie sa na akciách za zbytočné ? Tým miestom je posilovňa.

Čo získate :
Viacej energie (cvičenie z počiatku bude náročné no neskôr sa začnete cítiť omnoho lepšie)
Spoznáte ľudí, ktorí sú vyspelejší, starajú sa o seba a záleží im na sebe

Čo stratíte : 4 hodiny týždenne, ktoré by ste preležali a strávili "oddychom", ktorý vás nakoniec vyčerpáva oveľa viacej ako napríklad tá práca.

Málo energie v tak mladom veku je riešiteľné aj výživovou terapiou pod čím si predstavte to, že si nakúpite potrebné vitamíny, ktoré budete užívať na dennej báze a vytvoríte si zdravý návyk na život.

Držím palce !

miiichaelaaa
25. nov 2023

Nehľadaj 🙂 neviem akú radu by som ti dala, aby si našla v nej to co potrebuješ počuť ale poviem ti ako to bolo u mňa. Asi cca do 20tky mi vôbec neprekážalo byť single. No po 20tke som začala túžiť po láske, po niekom pre koho by som tu mohla byť a kto by tu mohol byť pre mňa. Párkrát do mesiaca som chodila aj do spoločnosti, kde som mala šancu sa zoznámiť s niekym zaujímavým. Každý víkend som ako študentka obsluhovala svadby, kde som tiež mala kopec možností stretnúť ,,toho pravého". Mala som stiahnuté rôzne zoznamky a podarilo sa mi na nich zoznámiť sa so zopár chlapmi, ktorí boli síce v pohode no nevyšlo nám to (doteraz sme kamoši). Niekedy som sa snažila byť ja tá akčná, no nikdy to nevychádzalo. Až prišlo toto leto a ja som cítila, že som prestala myslieť na to, že som single. S kamoškou sme si objednali dovolenku, tešila som sa na ňu, užívala si chvíle s rodinou a blízkymi. Akokeby som sa trošku stíšila, uzemnila a neriešila. V jeden krásny deň som išla na svadbu a sakramentsky sa mi tam nechcelo ísť. Ani som si nedala záležať na účese, iba som si jednoducho zopla vlasy, kozmetičke som nechala voľnú ruku nech ma namaľuje ako ona uzná za vhodné. Obliekla som šaty, vzala kabelku, obálku a darčeky pre mladých. A práve na tejto svadbe som stretla svojho terajšieho priateľa, do ktorého som sa časom zaľúbila ❤️ prišlo to neočakávane a bolo to veľmi pekné načo dodnes milo spomínam. Viem sa vcítiť do tvojej kože. Ja som 28 rokov čakala za svojou láskou a poviem ti, že sa oplatilo. Pre niekoho možno dlho ale prišlo to predsa 🙂 tým som ti len chcela povedať, že platí staré dobré klišé: ,,Najlepšie veci prídu nečakane." 😉

mimi3008
25. nov 2023

Tak treba chodit niekam - idealne nie dimov ku kamoskam

bluka2
25. nov 2023

Podľa tvojich záujmov. Kultúra (divadlo, opera, kino), šport (fitko, jóga, PILATES, kurz sebaobrany, tímový šport, tanečná,…; Dobrovoľnícka činnosť; do prírody, behať von (už veľakrát som sa dala s nikým do reči); na prechádzku do botanickej záhrady. Nemusíš ist každý den, ale na upratovanie bez deti ti také 2 dni v týždni musia stačiť, nie?

zmrzlinka2021
25. nov 2023

Prečo vo veku 22 už chces vzťah? Prečo sa nesústredí teraz na školu, kariéru?

h2
25. nov 2023

Máš 22, treba chodiť von a žiť! Upratovania po večeroch ťa ešte čaká toľko, že až, keď sa usadíš a budeš mať deti.

autor
25. nov 2023

@erikamatusova cvičim doma, nad fitkom som rozmyšlala, ešte uvidim aj ako financne by to vyslo

autor
25. nov 2023

@miiichaelaaa Velmi pekny pribeh, dakujem, nehladam praveze ale nedari sa nejak natrafit a rada by som niekoho uz mala

autor
25. nov 2023

@zmrzlinka2021 nieje mozne mat aj karieru aj vztah?

autor
25. nov 2023

@h2 no a kam? nebyvam priam v živom meste, dickoteky ma nebavia, a kamaratiek moc nemam čo by ich bavili take veci a aby mali čas, tak neviem naozaj kam chodit a “žiť” u nas v meste skapal pes, nič tu nieje a vodicak nemam

h2
25. nov 2023

A kamošky tiež sú večer len doma?

hori
25. nov 2023

Na tvojom mieste by vodicak bol pre mna prioritou - a nech sa páči, autoškola je tiež super miesto na spoznanie nových ľudí…

micusa2222
25. nov 2023

niekde sa prihlás, nejaké kurzy, stretnutia, spoločenské podujatia, koncerty,,,,,choď na dovolenky, kde niekoho spoznáš,,,hlavne žiadne vylihovanie a sedenie doma,,,tam ho nenájdeš...

zmrzlinka2021
25. nov 2023

Ide, ale si ešte mladulinka

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
25. nov 2023

Hah. Mohla by si chodit hocikde. Hobby nejake? Kurz? Kniznica? Dobrovoľníctvo? Rozne akcie?

autor
25. nov 2023

@h2 bud est studuju alebo su doma, a nebyvaju v rovnakom meste

autor
25. nov 2023

@ivangeline tu v okoli o nicom takom neviem prave :/ z prace pridem okolo 17:30 domov som tam od 8 takze niekde zas cestovat sa neoplati, jedine vikendy

h2
25. nov 2023

A s kolegami v práci nechodievate niekedy von?

medda_beda
25. nov 2023

@zmrzlinka2021 Pretože niektoré chcú mať vzťah a dieťa skôr napríklad.Veď to predsa vôbec nezáleží od veku kto sa kedy cíti na vzťah.
A nie čakať kým všetci budú ženatí a neplodní.
Veď naši rodičia už v tomto veku mali deti.
Niekto študuje niekto pracuje a niekto stíha oboje aj rodinu.

myfair80
25. nov 2023

Ja mam 43 itim to iste ale ja som vo veku 22 aspon chodila sem tam....bol iny život ako teraz

zmrzlinka2021
25. nov 2023

@medda_beda mali deti, to máš pravdu, ale boli viac ochotní zotrvať aj v nefunkčných, toxických vzťahoch, čo dnes ľudia už nechcú.

medda_beda
25. nov 2023

@zmrzlinka2021 To máš pravdu

lucia13022023
25. nov 2023

Mne sa vždy osvedčilo nehľadať nikoho 😁 vždy keď som túžila po vzťahu som bezhlavo išla do toho a nakoniec to aj tak vždy skončilo. Akože bolo to asi 3x ale aj tak 🤣
Ono to príde, len sa venuj tomu co máš rada. Napr. fitko. Chod tam kvôli sebe, zdraviu, postave, hobby a možno tam stretneš niekoho kto ma rovnaké hobby ako ty, dáte sa do reči atď. Mne sa vo fitku veľa krát niekto prihovoril alebo ja som sa ked som začínala ci mi pomôže nastaviť stroj atď, a už išla konverzacia. Takto som získala veľa kamarátov a kamarátky. A to neplatí len na fitko, hocičo co ta baví.

autor
25. nov 2023

@h2 kolegov mam o dost starsich , maju rodiny a tak, takze nie

bluka2
26. nov 2023

O 17:30 sa ti niekam neoplatí ist, keď začínaš o 8? To som hádam ani od pilota lietadla ešte nepočula… 22 rokov, poňala by som to trochu akčnejšie. Kľudne začni aj tým víkendom povedzme