Ako si nebrať všetko k srdcu?

29. nov 2022

Dobry den prosim vas ako si nebrat k srdcu vsetko zlo co je na planete? Ako si nebrat k srdcu veci ktore vam povie napriklad rodina? A najhlavnejsie co ma najviac vie zaboliet je tyranie zvierat. Neviem ako si to mam vyriesit v sebe. Niekedy upadam az do depresie. Najradsej by som zachranila kazde jedno zviera ale nejde to.

deti95060810
29. nov 2022

spomeň si koľko detí trpí... opustených, postihnutých, nevyliečiteľne chorých....
koľko detí je v ústavoch, detských domovoch ktoré nikto nechce....
Hádam dieťa má väčšiu hodnotu ako zviera...

dzulli1980
29. nov 2022

Treba si uvedomiť, že sú veci, ktoré neovplyvníš ... dialo sa to, deje sa to a stále sa to bude diať ... choď za dobrým psychológom, pomôže Ti.

panelacikova
30. nov 2022

@deti95060810 čudovala by si sa, že pre niektoré exempláre má zviera väčšiu hodnotu, než vlastná matka či dieťa...

liljana
30. nov 2022

Je to proste sucast zivota. Ty mozes urobit iba to, ze nebudes jest maso, nosit kozuchy,... a urobit svet dobrym aspon pre nejake svoje zvieratko. A ist tak prikladom inym.
Ked v prirode vlcica roztrha srnu, aby nakrmila hladne mladata. Kto je na tom horsie? Maju radsej umriet tie mlade od hladu, alebo ta srna?

zefyra
30. nov 2022

Ani nevieš ako ti rozumiem. Cítim to úplne rovnako.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
30. nov 2022

Pomoze ti jedine psycholog. Sama si s tym neporadis.

7miriam77
30. nov 2022

Je to proste povahou, tiez som citlivejší človek, co iného nerozplace, mna ano. Asi sa to zmenit nedá, no ak upadas az do depresie, tak tam už asi treba pomoc odborníka 🍀

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz