Ako si nebrať k srdcu komentáre hejterov?

7. jan 2021

Ako byt nad vecou?? Ked vam niekto nieco okomentuje alebo napise, hejtuje ako si to nebrat osobne??? Ja sa vzdy potom nad tim zamyslam ze ci je to naozaj tak alebo mam nato kaslat

zuzka251
7. jan 2021

A ked ti niekto nieco pochvali alebo zareaguje velmi pozitivne, beries to osobne? Je to to iste.

nistika
7. jan 2021

jasne ze to nieje to iste....tu na internete su osoby co budu len heitovat, chytat sa slamky aby mali dôvod na niekoho zaútočiť. kazdy kto ma iný názor je uz dnes primitív. kazdý kto nieco nedomyslí alebo nieje o niecom informovaný je podla pouzivatelov mk primitív. je to v istom smere uvedomenie si ze nie ty ale oni nedokazu akceptovat iny nazor alebo ineho cloveka. nie ty ale oni su vadne lebo sa nevedia slusne vyjadrovat a slusne diskutovat. a ked uz narazis na taketo knedle, stále môžeš nereagovať. reaguj na komenty, ktore ti pridu užitočné alebo ti niečo davaju. niesi povinná komunikovať s kazdým. alebo ak sa na to citis, otoc to proti nim.

katulastraka
7. jan 2021

hejtuju ludia, ktori maju nejaky problem sami so sebou...oni ho realne vobec nemaju s tebou, oni chcu len svoju zlost a zatrpknutost prehodit na teba, aby sa citili lepsie, ze niekomu pokazili den a tak nie su sami co maju na hovno naladu :D

evalin88
7. jan 2021

Ved nic nikam neuverejňuj a si ok 😎 nie ??? to fakt myslim v dobrom.

hennyinnsbruck
7. jan 2021

Ja to skôr beriem tak ze každý ma svoj názor a každý si ho môže napísať. Je to verejne fórum. Tiež napíšem svoj názor a nie každemu sa musí páčiť ale takisto môže 🤷‍♀️a keď myslíš naozaj brutal hejtovanie a nech si píšu co chce, tu osobu nepoznám tak si to neberiem osobne.

marca12
7. jan 2021

S tym sa clovek musi naucit popasovat. Su povahy,ktore sa v tom vrtaju dlhsie,niekoho to zasiahne na chvilu a ide dalej. Tiez som taka,ze to z kazdej strany rozanalyzujem,trapim a potom to vypustim,ale stale ti niekde zostane. Ucim sa nebrat si k srdcu taketo veci. Pomalymi krockami sa mi dari. Kritiku prijmem od rodiny,velmi blizkych ludi a od cudzich nas naozaj nema preco zaujimat. A v dnesnej dobe internetovej musime vychovavat aj buduce generacie k tomu,aby si z toho nic nebrali. Ved staci,co vidime na soc.sietach teraz v dobe kovidovej vsetky tie utocne,nenavistne komentare. Slaba povaha si kludne moze siahnut na zivot.

andreatytler
7. jan 2021

Si taka povaha, ze ta zasiahne blby komentar. To uz tak je. Aj mna niektore trapia velmi dlho. Potom som sa naucila zodvihnut oci od pocitaca a pozriet sa na syna ktory sa hra pri mojich nohach a muza co pracuje za jedalenskym stolom a poviem si ze toto su tie dolezite veci na ktorych zalezi a koli ktorym sa oplati sa trapit a blby komentar cudzej zeny, ktoru v zivote nestretnem a na ktory si za par dni ani nespomeniem mi je fuk.
Ale ono nikdy nie je zle ak sa nad tym zamyslis a pozries sa na vec aj z inej stranky. To cloveka vzdy posuva dopredu ked je schopny vidiet aj inu stranu mince.