Dám 2 možnosti, dajte like ktorá podľa Vás je pravdepodobná ak by bez nich žiadna koalícia nevznikla a nižšie potom privítam aj diskusiu.
pôjde do koalície radšej so Smerom
Ja si myslím, že by uprednostnil PS. PS si uvedomuje, že je na vrchole popularity a ľahko sa vzdá zásadných vecí z programu, len aby vládla aspoň raz, plus nemajú také vodcovské osobnosti a možno by teoreticky aj vedel si Pelegríny vydupať post premiéra (v na hrane takýto Pelegrínyho nápad Šimečku nejako výrazne nepobúril že keby aj vyhralo napríklad PS, premiér by bol on) So Smerom a hlavne s Ficom, Kaliňákom by to boli dvaja kohúti na smetisku, každý by chcel byť lídrom, získavať preferencie, myslím, že sú tam aj nejaké krivdy z minulosti a asi by to bola pre Hlas horšia varianta.
@marsmykkok tak pôda preferencií je na čele smer a potom ps, hlas bol tretí, takže hlas pôjde do koalície aj so smerom alebo ps, podľa toho kto vyhrá si myslim
@hortenziaj ako presne to ma napadlo, kedze to teda zatial vobec nevyzera tak, ze by mal hlas vyhrat volby, takze ked sa to tak vezme, bude sa musiet len prisposobit
HLAS sa zachova tak ako vzdy, bude sa tvarit tak, ako bude pre nich v ten moment vyhodne. (Pre nich, nie pre ich volicov).
Tak ako sa aj teraz tvaria, ze oni nie su ziadni smeraci a nemaju za sebou nic, len skvelu perspektivu pre Slovensko.
@colsami Ale Pellegríni je politik na úrovni, má skúsenosti, slušné správanie, má dobré meno aj v zahraničí, ja by som bola rada, keby on bol v budúcnosti osoba, ktorá zjednotí ľudí na Slovensku, lebo teraz sú zbytočne veľmi rozdelení. Niektorí ľudia sa narodia s takým poslaním, len ich je veľmi málo.
Ale ako počúvam, čo sa rozprávajú ľudia, tak to, že sa nevyhranil mu môže poriadne ubrať %, lebo si hovoria, že ho nebudú voliť, ak pôjde s PS.
@petronelag na toto sa Ti uz neda povedat nic, vidim ze mas o nom velmi jasnu (zidealizovanu a jednostrannu) predstavu.
Ale teda ano, je velmi slusny ze dokazal 12 rokov kryt Fica a dalsich x co maju byt zabasnuti, a spolupodielat sa na ich svinstvach. A tym padom aj politik velmi skuseny, pravdu mas. A mozno v tom je ta slusnost, ze ako "politik na urovni" drzal hubu a krok a tvaril sa ze sa ho to netyka. 🙂
Obavam sa o buducnost nasej peknej krajiny. Holt, Slovensko vo volbach dostane len to co si zasluzi (a teda to, co si ludia zvolia). Pardon za expresivny vyraz, ale ak to bude velmi nahovno, tak si to zjavne ten 'hlupy lud' co to zvolil, zasluzi.
Ja som nazoru ze sa rozdelili smer a hlas prave preto aby sa teraz mohli spojit.
Ono aj zalezi ake bude celkove poradie. Kto si bude vyberat.
Mam pocit ze kludne pojdu aj vsetci traja dokopy.
Ako poznam Petra, urobi ukon, ktorymm ziska moc.
Zasadne viem, ze to co povie, moze velmi rychlo zmenit, a nedodrzat.
Najvacsi pad v jeho zivote vsak povazujem to, ze odmieta sa aj verejne priznat k svojmu partnerovi, k svojej sexualnej orientacii. Snad to po volbach napravi
AK by chcel byť Pelegriny charakter, tak so Smerom nepôjde. Ale zas záleží kto vyhrá voľby, ak Smer tí pôjdu do vlády s hocikým s Republikou, Sme rodina ... PS so Smerom do vlády nepôjde, PS s Pelegrinym to už skôr áno
@zmrzlinka2021 mozno kvoli tomu partnerovi by sa vedel spojit s PS ;)
@zmrzlinka2021 mna celkom prekvapuje, ze v ziadnej diskusii si nikto z politikov do neho nerypol ohladom jeho orientacie.
Pretoze by mu to pokazilo kampan - si viete predstavit tie tetky, co ho s obdivom volia, kebyze sa dozvedia o jeho frajerovi z toho podtatranskeho mestečka? 😉
Peter vie, ze slovensko je tak minus 40 rokov oproti napr. Cesku a vie, zeby mu to skazilo kampan a mozost sa dostat k moci.
@zmrzlinka2021 ano, to je jasne, ale po volbach mu to uz moze byt fuk... a tetky si za dalsich par rokov zvyknu. Ale bude IN a este nebodaj premier. Vies aka medzinarodna reklama? teraz v case propagacie tolerancie...
@zmrzlinka2021 s kym zije Pelle? 😲
@marsmykkok Pelegriny sa v ktorejsi diskusii vyjadril, ze smer je pre nich prva volba / radsej ako PS (tusim orsve so Simeckom tam vtedy bol).
@petronelag Pellegrini je politik na úrovni? Pellegrini je ten, čo 15 rokov robil podržtašku Ficovi, nechal si od neho nadávať do vyj...ných buzerantov a kryl všetky jeho svinstvá. Nakoniec zutekal zo Smeru ako potkan z potápajúcej sa lode, ale pre istotu až vtedy, keď bolo isté, že Smer nebude vo vláde. To je celá jeho úroveň. A do koalície pôjde s kýmkoľvek, len aby bol vo vláde
@danica2711 On zberal politické skúsenosti, nedá hneď byť premierom a niekedy z nejakej pozície aj musí odísť, život je pestrý a prinesie všeličo aj v politike. Ale on skôr spája, ako rozdeľuje.
pelle by mohol byť prezident, po rozvedenej žene homosexuál, to veru ani v amerike ešte nemali 😀 žiadna žena, neexistuje rozdelený alebo rozvedená, žiadny homosexuál, zatiaľ bol len černoch, ten zase u nás tak skoro nebude 🙊
@zmrzlinka2021 prečo by sa mal niekto "priznávať" ku svojej sexuálnej orientácii? čo je teba do toho? čo je koho vôbec do toho? starajte sa o seba 🤦 ľudia sú drzí jak ploštice 😡 ďalšie bude čo? preferovaná sexuálna poloha?
@zmrzlinka2021 no len Simecka sa mu asi nebude vyhrážať že prezradí že je "buzerant" (používam slovník smeru nie môj, nemám nič proti inak orientovaným) Ale Fico, Blaha, Kali a spol to radi budú vyťahovať.
@zuzanka.zuzu este by mohol byt Róm
@petronelag pele je tak človiečik co ma ľudí na spagatiku a on dovedie Slovensko max do záhuby, ľudia ste bud takí sprostí alebo sa robíte slepí, dajte si do Google ako bolo keď tu napr prišiel covid co robil.... Co povedal... Co On sa urobil za 12 rokov za Fica... VEĽKÉ HOVNO a toto vy chcete voliť? 🙈🙈🙈🙈🙈
@petronelag no to zbieral tie politické skúsenosti na pravom mieste a medzi pravými ľuďmi. Boh nás chráň pred takým človekom. Ale tebe zjavne stačí, že nosí pekné obleky, je upravený a ako slizký had sa vie vyvliecť z akejkoľvek nepríjemnej otázky
@zuzanka.zuzu Jeho nemusím. Ale keď už nič iné aspoň nie je farizej a minimálne nejde proti queer ľuďom. A aj oficiálne sa s tým priznáva že jeho strana nemá nič proti lgbt ľuďom. Raz som videla nejaké video kde vlastne odpovedal na otázky registrovane partnerstvo a povedal to jednoducho a citlivo čo by mohli chápať aj ľudia, ktorí majú predsudky. Zatiaľ čo je veľa politikov aj v iných stranách kde zrboja proti lgbt ľuďom a sami majú takých na kandidátke. To je už za mňa totálny výsmech. Inak Pelleho nemusím a ani nemienim voliť ale toto sa musí uznať. Respektíve dáva mi to nádej, že aspoň ak bude vo vláde aspoň registrované by mohol dať. Ak vezmem matovica vs pelle obávam sa, že po tom ako sa prezentuje matovic asi viac dávam kredit pellegrinimu.
@zuzanka.zuzu prečo? Pretože je to verejne činná osoba a predstavuje moc, nie obyčajný pesiak.
@zmrzlinka2021 a čo má jeho sexuálny život spoločne so štátom? nič. nie, nemáš na to právo
@marsmykkok Precitaj si aj ostatne mena na kandidatke ... ved to su vsetko cistokrvni smeraci. Hlas nikdy ani len neuvazoval zivot bez Fica. Buduce volby uz budu opat na jednej kandidatke.
@aalt No ja si myslím, že ak by sa stal jeden z tejto dvojice-Fico alebo Pelegríny prezidentom je to možné, že by bol len jeden smerohlas. Ale podľa mňa RF a Pelegríny spolu v jednej strane nebudú nikdy, obaja vodcovské osobnosti čo chcú byť šéfmi.
pôjde do koalície radšej s PS