Ahojte. Som slobodna mamicka na rodicovskej dovolenke. Trapi ma, ze neviem, kde a ako by som si mohla najst partnera. Dieta nema este ani dva roky, cize sme povacsine len na ihriskach. Online zoznamka v mojom pripade neprinasala zelany vysledok. Kopa pisania a realne nikto vhodny. Skor by som sa chcela zoznamit s niekym v realnom zivote, no len pri aktivitach s dietatom. Poradte kde a ako niekoho oslovit. Mna ako mamicku maleho dietata neoslovi nik. Dakujem.
@anjelicek26 nemam moznost, aby mi dieta niekto postrazil. Aj som pisala, ze hladam len aktivity, kam mozem svoje male dieta zobrat. Cize ziadne fitko, kurz a jazykovka neprichadza do uvahy.
Aktivity, kde je dieta pritomne a spoznavas noveho partnera? To ho ma dieta spoznat hned tiez? A potom ked vam to "neklapne" vysvetlovat dietatu, ze co a ako a ze preto ho uz nikdy neuvidi? Ja ti neviem, ci je to dobry napad...uz len s ohladom na to, nech nenarazis na pedofila, ktory bude mat vacsi zaujem o tvoje dieta ako o teba...
@anjelicek26 on ma len 17 mesiacov. Zatial nie je taketo veci schopny vnimat.
Ledva si sa rozviedla a už hľadáš ďalšieho frajera? Kvôli čomu? Peniaze?
A co takto pockat kym dieta bude vacsie a nesilit to.
@zmrzlinka2021 a na toto ai ako prisla? Prepac, ale nepotrebujem, aby do mna niekto rypal takymto sposobom. Neboli sme zobrati a ako vies, ze "ledva som sa rozviedla". Som sama uz dlho a preto to zufalstvo. Vyse roka. Som vzdelana zena, s dobrou pracou a mam aj penazi dost, aby som sa muza uzivila. A to je skor ten problem. Ze pre mnohych na zoznamkach je toto privela.
dieťa nie je prekážka ale že absolútne vôbec. Ja som síce v šťastnom manželstve, mám dve deti, minule som išla sama so synom na výlet a normálne ma prišiel baliť chlapík v mojom veku okolo 30 rokov, videl tam môjho syna, nevadilo mu to..Takazdym keď idem po hrádzi s cyklovozikom s obomi deťmi sama, nonstop niekto nadväzuje kontakt, aj keď absolútne nepôsobim, že niekoho hľadám- načo aj, keďže som šťastná s manželom..Nápadníkov som vždy mala fakt na každom rohu, myslela som, že sa to zastaví príchodom deti, ale mam pocit, že sa to ešte zhoršilo..takze tak..
@terina25 citim velku samotu a myslim, ze ked by som mala niekho, tak si aj cas s malickym viem lepsie uzivat. Najma teraz v tomto dovolenkovom obdobi si to uvedomujem, ze rodinky chodia na vylety a na dovolenky a mne sa tazko nieco organizuje, ked som len sama s malym. Len zobronim kamosky, aby som sa k nim mohla pridat. A ked sme spolu s ich rodinami, tak mi to niekedy este viac ublizi ako ked som sama s dietatom doma, lebo si este viac uvedomujem svoju situaciu.
@lucinka1988 to vazne? To aby som si kupila cyklovozik 😁 presne nejaky takyto tip som potrebovala. Ja mam 36, co je uz celkom dost. Ale neviem co uz vymysliet, lebo kamkolvek idem, su tam len zeny s detmi pripadne rodiny.
Ono to pride same. Ja som tiez vydata, ale cca mesiac dozadu som zacala cestou do prace parkovat bicykel pred jednym hotelom, lebo pred nasim sa neda. A vzdy bol von recepcny, po par dnoch sa so mnou zacal bavit, ze kde robim a tak..kazde rano sme prehodili par slov. Az mi raz vravi, co chodim na bicykli, preco ma nedovezie frajer. Sondoval ci niekoho mam. Tak som mu odpovedala, ci nechame deti same doma. A on len ze sakra, jaaj, mne to vobec nedoslo, ze mas detsku stolicku na bicykli. No a odvtedy uz pred hotelom nestava 😂😂
@amelie2017 vies ako dlho toto uz pocuvam a cim dalej tym je tazsie niekoho najst. Pred babatkom som tiez bola dlhe roky sama.
@amelie2017 Strašne dobre som sa pobavila na tomto, tieto "nenápadné" chlapské sondovačky sú naj 😂
Chapem ta, ze sa citis sama. No niekedy je lepsie nesilit to a pride to same
Ja ti bohuzial neviem poradit, kde "mimo" sa da niekto stretnut, kedze sama som na nikoho takeho pocas dlhsej doby nenatrafila, ja som ale nakoniec nasla to stastie na zoznamke, aj ked to neslo lahko, bola som tam cca. rok a pol, za ten cas som sa stretla s cca. 14 chlapmi a to bola jedna vacsia tragedia ako druha, ale nakoniec motyka vystrelila a podarilo sa mi tam najst toho praveho 🙂 Zoznamky sice nie su idealne, ale vzdy ked som sa nad tym racionalne zamyslela, tak je to asi najjednoduchsi sposob, ako sa spoznat s niekym novym, mna prestalo bavit cakat na zazrak, ze ma niekto oslovi len tak niekde na ulici 🙂
Verim ti, ja som si tiez tak parkrat pomyslela pre seba, ze keby ma muz nechal, kde by som si niekoho nasla, ked som len s detmi alebo v praci. A teda ci by som si vobec, kedze roky idu, telo sa po porodoche zmenilo..a tento chlapik mi fajn zdvihol sebavedomie 😀 ze este by to teda slo 😀
Inak ked pises, ze s peniami problem nie je, zozen si opatrovatelku a zacni sa niecomu venovat. Inak ja mam 2 kamosky, obe slobodne maminy, jedna sa rozviedla este ako tehotna a druha, ked mala dieta rok a prva ta stale randila, teraz uz je rok srastna s jednym partnerom, druha prve roky nemala o nikoho zaujem, ale ako mala dcera 4, tak si tiez plati strazenie a chodi medzi ludi.
@amelie2017 a to nechali opatrovatelku samu v byte/dome s dietatom a isli von? Ja som aj mala opatrovatelky, ale vzdy som bola pritomna v byte. Trosku mam pred tymto respekt.
jasne, chápem, podľa mňa naozaj netreba vymýšľať nejaké prvotriedne výlety sama do mesta na drink bez dieťaťa..Navyše, na ihrisku je tiež c oteckov, ktorí povedzme nie sú šťastní vo vzťahu, alebo sú slobodní oteckovia, čo akurát majú dieťa u seba atd atd..Nehladaj to vedome, buď na to mentálne pripravená a ono to príde, či budeš práve s 3 deťmi na ihrisku alebo v detskom kútiku, alebo sama!!!Ka mám nonstop všade nápadníkov a paradoxne najviac keď som s deťmi, a pritom naozaj nikoho nehodám, nechcem, až je to otravné pre mňa! Príde to, nesil to hlavne!!! Drzim palce
@ciusinka ano, to je pravda, ze ta zoznamka je akoby pohodlnejsia. Len mam pocit, ze nie som na to uplne vhodny typ z roznych dovodov. Skor je tam ina kategoria muzov ako by sa hodilo ku mne.
@lucinka1988 snad ano. Len sa to lahsie povie ako je to realne tak brat. Ta samota je hrozna. A uz aj ked na ihrisku sa bavim s nejakymi mamickami a niekto v nevedomosti opyta, ci "planujeme druhe" a podobne, tak je mi smutne vysvetlovat svoju situaciu. A upadnem do smutku. Mozno aj preto posobia zadane zeny pritazlivejsie, ze ich taketo temy nerozosmutia.
Ano, dieta nechali same. Aj my mame, aby sme mohla pracovat.
musíš byť na to mentálne pripravená, byť s tým v pohode, ale tak naozaj, vnútorne, vyrovnaná. Príde to až potom a ani sa o to nebudeš snažiť..Viem o čom hovorím, naozaj!!!
@lucinka1988 dakujem pekne. Snad ano 😊
💪
Možno na zoznamke by bolo najideálnejšie nájsť nejakého nezadaneho otecka,napr tiež s 1 dieťaťom.
A čo sa týka zovňajšku, neviem,ako vyzeráš, možno lucinka1988 dá nejaké tipy,ale muži celkovo radi štíhle,nie vychrtle, upravené nechty,franc.manikúra, upravené vlasy. .. alebo trebárs zoznámiť sa na nejakom tanečnom kurze,salsa,..
Prilis tlacis na pilu...ved si zober, ze najprv pises ze nemas nikoho na strazenie a zaroven chces randit s cudzim chlapom. To chces na rande brat aj dieta? Hned chces zapojit a zoznamovat dieta s chlapom?
Aktivit vonku je plno ale nechod von so zamerom zoznamit sa s chlapom a ocakavat potencionalneho partnera. Budes z toho len frustovana.
@luna116 😁pošlem foto?😂ale nieee, no je pravda, že som presne ten typ, ako opisuješ, ja som vždy mala nápadníkov na každom rohu, ale to tiež nie je nejaká výhra, prináša to mnoho nich problémov.. Ale! To nie je o nejakom univerzálnom typu žien, že takto a takto by mala vyzerať, to vôbec..Podľa mňa sa o seba stačí primerane starať a byť so sebou spokojná, vyrovnaná..! Univerzálny návod na to nie je...
Tak otazka je, ake mas moznosti, ze ti dieta niekto postrazi... ze ta neoslovi nikto na detskom ihrisku je snad jasne, tam je 90% zien zadanych, to si ten chlap ma ako vytipovat, ze ktore su tie slobodne 😂 Kazdopadne v realnom zivote - kruzky, sport, kurzy, presne tam sa treba zoznamit...najdi si nejaky pevny termin, co ta bude bavit a uvidis...aj ti to dobre padne robit nieco ineho ako sa starat o dietatko... a mozno tam bude aj ten pravy... fitko, plavaren, jazykovka, ci akykolvek iny kurz...clovek tam travi potom vela casu pravidelne a da sa nezavazne do reci...