Ahojte, mám pred 30tkou a pár mesiacov dozadu som sa rozišla po 7 ročnom vzťahu. Posledné dva roky vzťahu sme už fungovali len ako spolubývajúci (rozumej žiadna intimita,bozky,sex,...). Ako sa po takom dlhom čase znova začať s niekým zoznamovať? Mám pocit,ze som stále len v práci a bohužiaľ, nie sú tam žiadni vhodní adepti (95% zamestnancov sú ženy, a zvyšok sú buď mladší alebo ženatí muži). Online zoznamky som po pravde neskúšala,ale čo si pamätám,tak vždy zháňali len sex (pokec,Badoo a podobne). Chodím aj von s kamošmi a kamoškami,ale sme vždy len tí istí ľudia - nestáva sa,že by sme sa zoznamovali s novými ľuďmi alebo partiami. Celý týždeň som v práci od rána do večera a víkendy trávim tak,že v sobotu niekam vybehnem s kamošmi a v nedeľu som doma (nákup,varenie,pranie, upratovanie, atď). Mám okolo seba veľmi veľa mladých báb (25-35),ktoré sú roky samé,lebo majú rovnaký problém ako ja teraz.
za mna online zoznamky strata casu
V dnesnej dobe je to tazsie nez kedysi.
Ja toto nejak aktivne neriesim, ale vacsiu tragediu z toho skor robia rodicia nez ja.
Ja som skor akceptoval realitu, ze dnes treba na dobry vztah aj velku davku stastia....nie len pracu ktoru si budovanie vztahu vyzaduje.
Ludia dnes maju hold vysoke naroky. Sometimes good just isn't good enough.
Nestracaj nadej. Venuj sa svojim konickom, uzivaj si zivot a niekto ti tu cestu skrizi. 😉
Ahoj, som na tom veľmi podobne, tiež by som chcela stretnúť nových ľudí, nemusí byť hneď frajer, stačí aj partia kamarátok, s ktorými by som mohla vybehnúť von na drink, zabaviť sa alebo do kina. A je to čistá tragédia, príde mi, akoby si každý hľadel len svoje, hnal sa za tým svojím a v tomto veku sa už nikto nechce zoznamovať, pretože každý má tú svoju uzavretú bublinu 😅
Ahoj, tak ja tomu uplne nerozumiem, lebo ja som prave cez kamosov spoznala vela ludi. Ale bola som mladsia, mozno preto? Moja teoria znela, ze doma ma nic dobre necaka. Tak ked ma niekto z kamosov zavolal, isla som. Hlavne ked sa hrali spolocenske hry alebo boli oslavy, tam bol vzdy niekto novy. Mozes ist na kurz - napriklad jazykovy. Ja som si nakoniec nasla v praci. Aj v meste mozu byt akcie - napr som sla na pokec v cudzom jazyku v kaviarni, prednasku k oblasti z mojej prace. Myslim, ze dost malo chodis von.. aspon ja som bola ochotna aj po praci ist a nie kazdu nedelu mi trebalo oddychovat/upratovat.
@domini404 hlavne, kazdy ma v pazi nejake real zoznamenie, vsetci sedia na mobile jak datli a aj chlapi, ani na teba nekuknu keď ideš okolo, lebo su na fonoch, jedine tak v domove dochodcov, tam asi menej sedia nad mobilmi 🤷♂️ No otras doba na zoznámenie, nikto nema cas lebo sedia nad fonmi a pridavaju pucoviny na siete jak drbnuti 😆
Esteze ja toho svojho mam a zoznamili sme sa cez zoznamku, inak by som sama asi bola, haha pravda, haluz ale asi len ten net... alebo bar 🤷♂️
muza som nasla na pokeci. bolo tam aj par dalsich fajn chalanov,slusnych, obycajne z malych miest abo z dediny, ktori neboli machri. mala som 31 rokov vtedy.
bolo tam aj vela debilov,ale stacilo im neodpisat a vybavene.
K zoznamkám. Skúsenosť nemám, ale poznám niekoľko párov, manželov, ktorí sa zoznámili na online zoznamkách. Len asi treba vedieť selektovať a nepodliehať sladkým slovám. Lebo mám kamarátku, ktorá je na pokeci zaľúbená každého pol roka a to sa s tými mužmi ani nevidela.. No a k zoznámeniu. Bežne sa zoznamujem vo fitku. Keby som nemala muža, za posledný rok som vo fitku stretla niekoľko chlapov, ktorí ma po pár pokecoch pozvali von. Veľa krát sa dám do reči na hrádzi na korčuliach ak idem bez muža. Niekedy si idem sadnúť do Starbucksu, sadnem si tam na hoďku s notebookom, dám si latte a bežne sa dám do reči s niekým, kto sedí tiež s notebookom vedľa. A to nie som extrovert, práve naopak, mám rada kľud, aktívne ľudí nevyhľadávam. Môžeš ísť na kurz varenia, jazykový kurz, nejaká charita vo voľnom čase.
@diavant úplne rozumiem,ako to myslíš,ale ráno odchádzam o 7 z domu a prichádzam o 19-20. Čiže večer akurát tak sprcha a spať. V sobotu chodíme na nejaké prechádzky, túry a večer von s kamošmi. A nedele mám domáce,to je pravda,ale naozaj potrebujem aj oddychový deň (zdá sa mi,že tie 4 dní do mesiaca,ktoré venujem sebe a domácnosti nie sú taká katastrofa 😁)
Ja som sa s mužom zoznamila cez online zoznamku a poznám ďalšie minimálne 4 páry čo sa takto zoznámili a už majú aj po svadbe, deti atď. 🤷♀️ Je to tam však náročné a musíš triediť veľa buriny.... Väčšinou už po prvých správach vieš, či si píšeš s normálnym chlapom alebo nie.
Inak, zaujímalo by ma kedy chceš s tým druhým tráviť čas, keď chodíš o 7 z domu a o 20 prichádzaš domov.
Najskor tie online zoznamky (da sa vyslektovat, ale je to tazke) alebo nahodne hocikde… celkovo mam podobny problem a je tazke sa zoznamit… ludia maju pocit, ze je vsetko dostupnejsie a v zaciatkoch, pri prvom probleme cuvaju… ale je to skor naopak