Ako sa zbavujete veci po vašich deťoch?

alietam
31. júl 2014

ahojte baby kde darujete veci po svojich deťoch?mám kopec veci a neviem čo s nimi kopu sme dostali a tych sa potrebujem zbavit .Jasne take predavat nechcem chcem ich darovat ale neviem kde a ako na to.Najradsej by som bola keby si to vyzdvihli pred dverami s posielanim na darovanoe nemam dobre skusenosti nezaplatili mi postovne.Ako sa zbavujete veci po vasich detoch ?jasne kvalitnejsie veci co kupim ja detom sa snazim predat aj ked to nie je bohvieco ale kedze deti rastu tak veci su co raz vacsie a uz nemam ich kde davat kedze nemam kde dat tie male dakujem 🙂

mijunik
31. júl 2014

@alietam ahoj, ja také veci, ktoré sú už dosť obnosené alebo aj také, čo sa mi nedarí predať cez bazárik, nosím z času na čas (no - trikrát som zatiaľ bola) na detskú kliniku DFNsP. Tam sa z toho veľmi tešia a deti tam znosia aj zaštopkané, aj obdraté veci. Len to tam musím osobne odniesť. Ak tak zavolaj do najbližšej nemocnice, v ktorej majú aj detské oddelenie a spýtaj sa ich. 🙂

ivetoy
31. júl 2014
pribinak
31. júl 2014

Nemáš v okoli domu nejake zariadenie pre matky s deťmi? Krízové centrum alebo nejaku ubytovnu pre sociálne slabšie rodiny? Aj Katolícka charita robí zber oblečenia

bonaqa2013
31. júl 2014

Tiež som mala s tým problém. Najskor som rozmýšľala že ich odnesiem do nemocnice, ale potom začala Kia robiť zbierku pre charitu. 2 krát do roka. A tak toho mojho vždy pekne nabalím, deťom povieme že je to pre detičky a sme spokojní. Ale keďže máme 3 dievčatá, medzi ktorými je malý vekový rozdiel, tak nosa veci jedna za druhou.
Inak v nemocnici keď som bola všimla som si do akých handier obliekajú hospitalizované detičky. Vecičky sú veľké, roztiahnuté, deravé, pozošívané.... Ako za vojny.