Ahojte stalo sa to ze som mala mokre rifle po oprani a asi sa zle vysusili alebo co. No proste smrdia zatuchlinou nemate prosim nejake triky a rady ako sa toho zapachu zbavit?
@ejanjelik skusala som uz asi milion krat smrdi to stale
keby je leto tak ti poviem vypiect na slnko, možno ešte sušička by pomohla...
@aurorastone nemame susicku 😬
zamocit do octa ... alebo aspon do plachania dat ocot
Skus namocit do octovej vody, pripadne s dezinfekciou na pranie, aj na par dni. A potom oprat na 60. Mne to kvapku pomohlo, ale ono to uz neni :'(
@kristina3791 alebo fénom horúci vzduch dajak skúsiť ci to pomôže....alebo dat cuchnut niekomu inému ci to ozaj smrdí... mne sa tiež niekedy stane akoby sa mi ten pach zafixoval k veci a pritom to už možno nesmrdi 🙄
@aurorastone dakujem vyskusam ale davala som to aj mamine aj sestre a smrdi to aj podla nich
@kristina3791 kúp si Biostain z Eurony perfektne ničí nežiaduci zápach aj všetky škvrny biologického pôvodu, je perfektný aj na látkové plienky
@kristina3791 skúste postriekať vodkou/domácou, to údajne fungovalo na výške na smrad od cigariet
@kristina3791 jej, odpadnem, pridala si to omylom do fora: ked nas trapia zubky😬
@kristina3791 oper ich, daj poriadn epresusit na radiator a bachni ich na tyzden do mrazaku. Je to bizar, ale efektivny.
Ja som davala do octu, sanytol dezinfekcia na prádlo, v tomto to stálo aj pol dňa. Ked som to prala na 40, tak nič, bez zmeny. Pomohlo oprat na 60 a dať do sušička na teplejší vzduch, čiže asi teplý radiátor alebo fén, ked nemáte sušičku.
Preplach v octovej vode a von na mrazive počasie
Ktorysi sanytol do pra ia je na pachy
Oprat?