Ako sa zbaviť zatuchliny?

jeepers
20. dec 2015

Ahojte, máme doma športový kočík ale začal nám smrdieť zatuchlinou a nevieme sa jej zbaviť ...viete nám poradiť nejaké dobré triky na smrad a zatuchlinu ??? Máme látkový klasický kočík ... ďakujem

pribinak
20. dec 2015

Nasypat vela sody bicarbony, nechat cez noc a rano povysavat, to by malo vsiaknut pachy

jeepers
autor
20. dec 2015

@pribinak neviem ci na suchy kocik pomoze sodabicarbona ....

pribinak
20. dec 2015

@jeepers Ja ju Sypem muzovi aj do topanok a rozdiel je jasne cititelny

kvetka589
21. dec 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

skuste tu sodu bikarbonu aj ja ju vsade sypem ked mam taky problem

darina1952
21. dec 2015

@jeepers sóda bicarbóna je výborný absorbent - pachov a tiež vlhkosti - odporúčam vyskúšať. Inak dať poťah dole z kočíka a vyprať v pračke. Ak sa poťah nedá dať dole, tak potom kočík do sprchy a umyť tam s práškom na pranie 🙂 samozrejme potom kočík ku výhrevnému telesu a nechať riadne vysušiť.

ichbinich
21. dec 2015

Ano, soda for president, a ano, zaberie aj na suche povrchy.
Ked chces, mozes vyskusat metodu, co som citala, ze na odstranenie smradu po "nehodach" maciek a psov na kobercoch a gaucoch: najprv jemne postriekat vodou zmiesanou s octom. Potom posypat sodou bikarbonou. Nechat niekolko hodin, potom povysavat.
Ja som si odsmradila kozene kabelky - dala som ich do sacku a priihodila za hrst sody, sacok zaviazala a nechala par dni.
Soda odsmradi aj smradlave tenisky, uteraky,... ja si ju kupujem zasadne vo velkom baleni 😉