Ako sa zbaviť zápachu na ogrcanom gauči?

slecnamarplova
26. jan 2016

Malý sa vyvracal na gauč, už som to čistila octom, jarou i vanischom ale stále to smrdí....vie mi niekto poradiť ako to poriadne vyčistiť ? :/ vďaka

marisola
26. jan 2016

ogrcaný :D:D:D tak toto slovo si zabilaaaaa :D palec hore..ale no čím ide grcka dole ?sama neruším,len proiadne drhnúť, dokiaľ to bude cítiť,iné ti neporadím,na hento neviem,čo je :D

pribinak
26. jan 2016

Navlhči, posyp na noc hrubou vrstvou sódy bicarbony a nechaj pôsobiť, potom vysať

guinevre
26. jan 2016

Podla mna tepovanie. Ale najprv sa ich aj opytaj, ci tepuju aj ogrcane gauce :D

tixi
26. jan 2016

Aj ja som to raz musela riesit, hoci som to zacala cistit okamzite ako sa synovi stala "nehoda" vsiaklo to do hlbky a stale som to citila. Zavolala som tepovaca a bolo po probleme. Skus najst na nejakeho kontakt 😉

senta_sofia
26. jan 2016

Mne sa osvedcilo nasypat prasok na pranie, trosku rozptriet rukou a nechat susit, potom povysavat. Cim viac vody, tym horsie a dlho to schne,cize trpezlivost. Ak nepomoze,uz len tepovaci 🙂

lucia20
26. jan 2016

to len tak lahko prec nedas. ono je to asi hlboko v molitane. ☹ podla mna jedine hlbkove cistenie. lebo soda, ocot a prasok je len povrchove... ale problem je hlbsie.

kikuleenka
26. jan 2016

Asi iba vykonny tepovaci stroj alebo potom cas 🙂 Ako prevenciu do buducna odporucam bud plachtu alebo matracovy chranic s PU zaterom a na to nejaky pekny prehoz, kym neskoncia grcacky, cikacky a pod. 🙂

mamulka211
27. jan 2016

Sanitol, nastriekat poriadne a nechat postat

seahorse27
27. jan 2016

Neboj, casom to vypachne 😀 Dcerka vela krat ogrcala gauc, ale nikdy to dlhodobo nesmrdelo...aj tak sme museli casom ten gauc vymenit, ked vyrastla a prestala ho ogrciavat, z principu 😀 Bud ma syn velmi koncentrovanu grcku alebo mate v gauci vysoko save materialy. Ja som cistila len Vanishom na koberce a v pohode.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz