Dobrý deň, mame v dome žabu ako sa ich zbaviť?
Chytiť a odniesť k potoku. Ako inak?
@1ryba nemáme potok
Nechcem aby mi chodili dnu, my ich vyhadzujeme vonku
Však chytím a vypustím ju vonku.
Teda pokiaľ nechceš napr.skúsiť grilované žabie stehienka.
Zaby chytaju hmyz, ked ich mas v zahrade robia ti dobru sluzbu. Chyt ju a odnes do prirody. Vacsina ziab nepotrebuje k zivotu rybnik, len v case rozmnozovania.
Tak ich odnes do druhej dediny. Či vy ste doma priviazaní?
Alebo do jarku, do lesa, proste niekde kde je vlhko.
chytím kýbeľ, chytím žabu, umiestnim do kýblika. Žabu v kýbliku odnesiem niekam ďalej od domu. Či treba ešte podrobnejšie?
Ked sme sa nastahovali do domu pred pár rokmi, tak tu boli v škvárach pod betonmi ropuchy, vyliezali az vecer a kŕkali, ked sa párili to bol des, vsetky som pochytala do kýbla a zaniesla vedla do dediny k potoku. Inú radu ako ručne pochytať a vyniesť preč nemám... co ine by si chcela? Pytóna na dvor?
Predaj ju na bazoši 🤣🤣
A co mavas otvorene dvere? Ved chytim zabu a hodim ju von. Alebo si ochoč bociana ci volavku. 😀
@maca1984 ja ich chytám no stále ich mam v dome
@viestta ja ich mam v dome nie na záhrade
@1ryba akože fakt to nemyslite vážne budem žaby chytať a odnasat ich do dediny...
No a odkial prisli? Nemyslim si, ze sa teleportovali...
@solange7 práve že nie podľa mňa tiež z dier v mure chodia
Len ze zaby su chranene…
Ja som len chcela vedieť či nie sú nejaké plašiče
Ako sa dostanu do domu? Ved treba dat sietky na okna, zatvarat dvere...
Ina moznost ako ich pochytat a odniest prec nie je
Ta ake diery v muroch mas, ked cez nich zaby prejdu? Vsak to by vam tam v zime fukalo ak by ste mali derave mury
A to kde preboha byvas, ked vam zaby lezu do domu?
A čo je na tom chytiť žabu? Veď ťa nezje. Chyť ju do handry, keď sa jej bojíš. Tá žaba sa bojí viac teba ako ty jej. Ja chytám všetko a vyhadzujem, pavúky, muchy, nechápem, kde je problém. Aj žabu sme mali, prešla cez garážovú bránu. Muž ju chytil, hodil do vedra, syn odniesol do jarku. Veď nejdeš mamuta chytať.
načo sa trepu do baraku? nemaš krkot žaby nahraty na mobile, pusti v zahrade, možno sa rozbehnu za tou virtualnou žabou a ty friško zavrieš dvere
To aky múr, že z neho vychádzajú žaby? A dnu do domu? Ty žartujes však? 🤔
zabalit do tupperware a vypustit pri najblizsim jazere, spojit s prechadzkou.