Zdravím dámy idem si k Vám po radu ak môžem.
Pred nedávnom som si kupoval spodné prádlo, v balení bolo 5 kusov a na poslednom som si vsimol toto, neviete nahodou ako sa toho doma nejako zbavit? Ci treba ist len do obchodu s tym a tam to daju dole
@viestta a kde ho mam zobrat doma? Ja nemam doma ziadny a nie este silny 😁
A to si nepipal pri odchode????
@bublanina1 po pravde som to dostal pod stromcek od frajerky, objednavala to z internetu 😊
Cez internet ?...nikdy mi neprišla vec s týmto.. zvláštne...
Na internete objednas dilne magnety. Ani tolko nestoja.
*silne
@viestta byvame v panelaku takze take veci nepotrebujem...a na zbieranie skrutiek mi stacia ruky 😉 zas taky pohodlny niesom
Treba zájsť napr. aj do TESCA, usmiať sa na pokladníčku a poprosiť, či by to nedala dole, myslím, že to urobí
Asi bude najlepsie ist s tym do obchodu nech mi to odpipne a hotovo ako tak vidim
@mardin tiez mi nieco podobne napadlo po pravde, len nie prave tesco 😁😁 ale dakujem za radu
Mne sa to raz stalo,kupovala som viac veci a z jednej zabudli dat dolu. Aj som pipala,ale bolo to v tescu pri vychode a plno ludi,nejako som to nevnimala. Podarilo sa mi to dat dolu,ale bola to fuska. Tusim,ze som na to pouzila klieste.
@marca12 nee to nedam skusal som ci sa to neda nejak obtiahnut cez to ale asi by som to roztrhol 😑 obchod to isti..👌
@raja95 zatal najlepsia odpoved co tu zaznela 😊 aspon nebudem traposit v nakupnom centre s boxerkami 😁😁 dakujem
Na youtube su videa ako to odstranit. My sme skusali dvomi vidlickami nakoniec sme to vypacili ale slo to sakramenstky tazko
Ved pisem,ze to bola riadna fuska 🤣
Ja som to dávala dole kliešťami, treba na to silu a nervy ale pôjde to 😁
Poprosit v prvom činskom obchode, v tescu, alebo v hociktorom kde predavaju oblečenie .Doma neskusaj.. mozes to znicit.
vbehni do hocijakeho obchodu s oblecenim (kludne aj pepco) a pri pokladni ti to daju dolu
Kluden kazdy obchod s oblecenim... Naco by si sa trapil kliestami a kupoval magnet.
hlavne chod do obchodu s fakturou nech vedia ze si to neslohol 😊
Uplne hocijakým magnetom to obvykle nejde, pokiaľ je to rozumnej konštrukcie, tak treba nejaký magnetický prstenec, dovnútra ktorého sa to vloží (a tam také západky sa tým magnetom uvoľnia, ale je ich tam viacero, usporiadaných do kruhu, tak preto ten prstenec).
Ale dá sa to rozbrúsiť, rozrezať, čokoľvek (už si nepamätám, čo som robil ja), len bez zveráka sa to robí blbo...